4 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Η ώρα του Γιούρκα!

Πανέτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά από πέντε χρόνια, είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» είχε ένα τετ-α-τετ με τον Χενκ Τεν Κάτε στην προπόνηση του Σαββάτου και του αποκάλυψε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί. Ακόμη και από την αρχή του Δευτεριάτικου ματς με τη Λάρισα για την 6η αγωνιστική...

Ο Ολλανδός τεχνικός τον πληροφόρησε ότι πρόθεση του είναι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά να του δώσει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Θα είσαι στην αποστολή, αλλά σκέφτομαι να παίξεις στη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι καλύτερα», φέρεται να του είπε ο Τεν Κάτε. Από τη μεριά του, ο διεθνής μπακ έδειξε ακόμη μια φορά ότι «διψά» για μπάλα, απαντώντας του πως: «Κόουτς, είμαι απόλυτα έτοιμος για το ματς αυτό, ακόμα κι αν θες να με χρησιμοποιήσεις από την αρχή».

Αντίθετα, σε συνομιλία που είχε με τον Σεμπαστιάν Λέτο του είπε: «Θέλω να γίνεις και πάλι όπως ήσουν στα προηγούμενα παιχνίδια. Να γίνεις πιο απλός στο παιχνίδι σου».

Δοκιμή με Νίνη στους βασικούς

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σωτήρη Νίνη στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού λογικό είναι να «προβληματίζουν» τον Χενκ Τεν Κάτε στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί, ίσως, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα και Ολλανδός προσαρμόζει τα πλάνα του με εκείνον βασικό.

Στις χθεσινές δοκιμές, ο Νίνης αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Παράλληλα, ο Τεν Κάτε χρησιμοποίησε στην ομάδα με τους θεωρητικά βασικούς τον Σεϊταρίδη αντί του Βύντρα, τον Σισέ αντί του «Σάλπι» και τον Νίνη στη θέση του Σιμάο. Με τις αλλαγές αυτές, λοιπόν, ο Σωτήρης μετατοπίστηκε στα άκρα, ο Γάλλος μοναδικός φορ και ο Γιούρκας στην γνώριμη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι υπόλοιποι ήταν ίδιοι… Δηλαδή ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, οι Μπιέρμσιρ Σαριέγκι στην άμυνα και ο Καντέ στα αριστερά. Αμυντικά χαφ οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, με τον Λέτο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και τον Νίνη στο δεξί. Όπως πάντα ο Καραγκούνης αγωνίστηκε σε ρόλο ελεύθερου, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπρίλ Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES