4 Οκτ 2009

Λεονάρντο: «Δεν είμαστε τελειωμένοι»

leonardo_allenatore_milan.jpg Η εντός έδρας ήττα από τη Ζυρίχη για το Champions League έκανε πιο βαρύ από ποτέ το κλίμα για όλους στις τάξεις της Μίλαν και ειδικά για τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει άμεσα με απόλυση σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος και κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο, την Κυριακή, αλλά ο ίδιος δεν επηρεάζεται και εκφράζει για ακόμη μία φορά την πίστη του στην ομάδα.

«Δοκιμάζουμε κάποια νέα πράγματα στην τακτική, όχι όμως και κάτι... επαναστατικό, καθώς αυτοί οι παίκτες είναι μαζί για πολλά χρόνια και γνωρίζουν τέλεια ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ολοι θέλουν να παραμείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σωστά, ώστε να βγούμε από αυτή την κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί. Δεν έχω παραιτηθεί και δεν το έχω σκεφτεί καν, καθώς η μόνη μου σκέψη είναι στο πώς θα παρουσιαστεί η Μίλαν καλύτερη και θα πάρει τη νίκη», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Λεονάρντο και συνέχισε.

«Δουλεύουμε πολύ στην τακτική στις προπονήσεις, ίσως και περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, αν και μερικές φορές δεν είναι εφικτό αυτό γιατί έχουμε συνεχή παιχνίδια. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε ξανά τον σωστό ρυθμό και να προσέχουμε στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να καλύπτουμε πιο σωστά το γήπεδο και να έχουμε ρυθμό». Ερωτηθείς για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που φέρεται να είναι απογοητευμένος από την κατάσταση, ο Λεονάρντο προτίμησε να αστειευτεί, λέγοντας ότι «πάντα μιλάω με τον Μπερλουσκόνι και το ίδιο θα κάνω και την Κυριακή, για να μου δώσει και την αρχική 11άδα».

Τέλος, μίλησε εκ νέου για τους Ροναλντίνιο, Πάτο και Χούντελαρ, που απογοητεύουν μέχρι στιγμής: «Ο Ροναλντίνιο είναι σε καλή κατάσταση τις τελευταίες μέρες και πιστεύω ότι αυτό θα αποδειχθεί και στο γήπεδο. Ξέρουμε πόσα μπορεί να δώσει ο Πάτο και πως μπορεί να αλλάξει ένα ματς ανα πάσα στιγμή, αλλά θα πρέπει να είναι πιο κοντά στο σημείο που παίζεται η μπάλα. Οσο για τον Χούντελαρ, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί στη Serie A. Αν χάνουμε, καλό θα είναι η κριτική να γίνεται σε όλους. Δεν είμαστε, όμως, τελειωμένοι και θα το αποδείξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES