23 Οκτ 2009

Τετ α τετ Αντωνίου με Τεν Κάτε

Τετ α τετ Αντωνίου με Τεν ΚάτεΗ νέα μέτρια εμφάνιση του Παναθηναϊκού προβλημάτισε τους ιθύνοντες του συλλόγου, που φαίνεται να έχουν μια δυσαρέσκεια για την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και παρόλο που τα αποτελέσμα είναι μέχρι τώρα θετικά.

"Κύκλοι" της ΠΑΕ διαρρέουν πως τα σύννεφα μπορούν να φύγουν από την Παιανία αρκεί να αλλάξει άρδην εικόνα η ομάδα που διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της.

Στην προπόνηση της Παρασκευής και μετά το ματς με την Στουρμ Γκρατς, ο τεχνικός της ομάδας Τεν Κάτε δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Αντίθετα, ο Ολλανδός τεχνικός είχε συνομιλία και τετ α τετ με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.

Ο 55χρονος προπονητής και ο football manager των "πράσινων συζητούσαν για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας προς το καλύτερο. Σίγουρα η ισοπαλία στην Καβάλα "θορύβησε" τους διοικούντες όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Αντωνίου και υποστήριξε πως η επίτευξη της νίκης κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά" είναι επιτακτική προκειμένου το "τριφύλλι" να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή.

Με Νίνη κόντρα σε "Δικέφαλο του Βορρά"

Αγωνιστικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ (25/10, 19:00) στο Ολυμπιακό στάδιο για την 8η αγωνιστική, ο Ολλανδός προπονητής σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με την εικόνα που είχε κόντρα στους αυστριακούς αλλά με την είσοδο του Σωτήρη Νίνη στο αρχικό σχήμα.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός τόσο στην Καβάλα όσο και στο ματς με την Στουρμ την Πέμπτη απέδειξε περίτρανα ότι φέτος έχει αλλάξει "ανοδικά". Ποιος από τους παίκτες που ήταν βασικοί θα αποχωρήσει θα φανεί την ύστατη ώρα με τις πληροφορίες να λένε πως δεν αποκλείεται να είναι και ο "κουρασμένος" Κατσουράνης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ως είθισται όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Στουρμ Γκρατς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι αφού έκαναν ζέσταμα, εξασκήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και συνέχισαν με ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 3 ομάδες και να παίζουν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Στέργος Μαρίνος και Γιούρκας Σεϊταρίδης, που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Χαρά στους μικρούς φίλους από Δάρλα

Μια έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού, το Σάββατο στο Μαρούσι. Σγυκεκριμένα, ο Φίλιππος Δάρλας θα βρίσκεται το Σάββατο (24/10, 13:00) σε κεντρικό κατάστημα της "greenteam" στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 27 στο Μαρούσι για να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με φίλους της ομάδας. Το παρών θα δώσει και ο "Πανάθας", όπου θα μοιράσει δώρα της "greenteam" στους μικρούς φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES