23 Οκτ 2009

Ψυχολογική υποστήριξη στον Ντιόγκο, σύσκεψη κορυφής για μεταγραφές

Εν μέσω του γενικού κλίματος ευφορίας που επικρατεί τελευταία στο Ρέντη, υπάρχει ένας παίκτης που δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του. Ο λόγος για τον τραυματία Ντιόγκο, ο οποίος φέρει βαρέως το γεγονός ότι απουσίασε από το κρίσιμο ματς με τη Σταντάρ, ενώ δεν θα είναι στην διάθεση του Ζίκο και για τα επόμενα ματς (χάνει μεταξύ άλλων και τη ρεβάνς με την Σταντάρ, στο Βέλγιo
Ο Σαντάνα, συνεργάτης του Ζίκο και γυμναστής των ερυθρολεύκων, ανέλαβε στην προπόνηση της Πέμπτης να ανεβάσει την ψυχολογία του Ντιόγκο - είχε τετ α τετ με τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Εν ολίγοις, του είπε ότι δεν πρέπει να τον παίρνει από κάτω και του συνέστησε υπομονή ώσπου να αποθεραπευτεί και να επανέλθει δριμύτερος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Σύσκεψη για τα μεταγραφικά
Μπορεί στον Ολυμπιακό να θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στα μεταγραφικά θέματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει μεταγραφική άπνοια ενόψει Ιανουαρίου. Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη και των Γιάννη Χρυσικόπουλου, Δημήτρη Θεοδωρίδη και Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ έγινε κουβέντα και για την ενίσχυση της ομάδας. Δεν έπεσαν στο τραπέζι ονόματα - αυτό θα γίνει στις δυο συναντήσεις που θα γίνουν προσεχώς ανάμεσα στον Χρυσικόπουλο και τον Ζίκο, ενώ τον Νοέμβριο θα συναντηθεί και ο ίδιος ο Κόκκαλης με τον Βραζιλιάνο τεχνικό.
Στο μεταξύ, την Παρασκευή ή στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα ανακοινωθεί επισήμως η (γνωστή) συμφωνία Κόκκαλη - Λαυρεντιάδη.
Ελπίζει στην επιείκεια της ΟΥΕΦΑ
Σχετικά με την κλήση από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τον τραυματισμό οπαδού της Σλόβαν, οι του Ολυμπιακού ελπίζουν ότι θα πέσουν στα μαλακά και θα τιμωρηθούν (ξανά) με πρόστιμο. Αν αυτό συμβεί, τότε οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν σε γεμάτο Καραϊσκάκη εναντίον της Αρσεναλ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει νέους μπελάδες από τη στιγμή που την Παρασκευή θα πάρει στα χέρια του και την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα με τη Σταντάρ - επιβαρυντική κατά τα φαινόμενα.
Τη συμπαράσταση 2000 οπαδών του θα έχει ο πρωταθλητής στο ματς με τη Σταντάρ, στη Λιέγη. Εκτός από τα 1600 που δικαιούται, ζήτησε άλλα 400 και οι Βέλγοι ικανοποίησαν το σχετικό αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES