23 Οκτ 2009

Κόντρα σε παλιούς γνώριμους στην Καισαριανή

Τρεις ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα έχει στο ρόστερ του ο Εθνικός Αστέρας. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Θοδωρή Γκίτκο και τους μέσους Θεμιστοκλή Τζημόπουλου και Χρήστο Καγκιούζη.
Ο πορτιέρο του Αστέρα πέρασε από την Κέρκυρα τις περιόδους 2004-05 και 2005-06 προερχόμενος από τον Αρη. Στην πρώτη του χρονιά όταν ο ΑΟΚ έπαιζε στην πρώτη κατηγορία έμεινε στην σκιά του Πολυχρόνη Βεζυρίδη και πήρε κάποιες συμμετοχές στο τέλος του πρωταθλήματος. Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ την επόμενη σαιζόν, με προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ. Ο Γκίτκος αγωνίστηκε μόλις σε 2 επίσημα παιχνίδια της ομάδα, ένα για το κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα και στο τέλος της χρονιάς αποχώρησε.
Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος αγωνίστηκε στον ΑΟ Κέρκυρα την σαιζόν 2007-08 με προπονητή τον Αλέξη Αλεξανδρή. Ηρθε στον ΑΟΚ δανεικός (μαζί με τους Ράνιτς, Καρακατσάνη) από την Βέροια.
Με την φανέλα της Κέρκυρας είχε συνολικά 20 συμμετοχές (όλες στο πρωτάθλημα) και πέτυχε 1 γκολ.
Ο Χρήστος Καγκιούζης ήρθε τον Ιανουάριο του 2006 στην κερκυραϊκή ομάδα. Στο δεύτερο μισό του
Πρωταθλήματος της Β Εθνικής, τη σαιζόν 2005-2006, ο Καγκιούζης είχε με
τον ΑΟΚ 16 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ (με εκτέλεση φάουλ). Στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα (σαιζόν 2006-2007) έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς της κερκυραϊκής ομάδας (29 συμμετοχές), χωρίς να σκοράρει, ενώ αγωνίστηκε και σε 5 ματς Κυπέλλου. Στη σαιζόν 2007-08, ο παίκτης έπαιξε σε 21 ματς της Β Εθνικής (ένα γκολ), καθώς και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.
Συνολικά σε αυτά τα δυόμισι χρόνια όπου αγωνίστηκε στους «Φαίακες», στους οποίους διατέλεσε και αρχηγός, ο Χρήστος Καγκιούζης είχε 72 επίσημες συμμετοχές με την κυανέρυθρη φανέλα (66 για το Πρωτάθλημα και 6 για το Κύπελλο), και πέτυχε 3 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES