23 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Οι προθέσεις του «Βγενό»

Η «SportDay» αποκαλύπτει όλα όσα σκέφτεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αλλά και τι ισχύει ανάμεσα στις δύο συμβάσεις μεταξύ δήμου-ΓΗΠΕΛ και δήμου-Marfin, εστιάζοντας σε τρία σημεία.

1. Πρώτον, αν η ΓΗΠΕΛ αναλάβει το δικαίωμα να διαχειριστεί ή ίδια την ονοματοδοσία και σπάσει τη συγκεκριμένη συμφωνία με τον δήμο, παύει να ισχύει και η σύμβαση του δήμου με τη Marfin (οι συμβάσεις όσον αφορά αυτό το κομμάτι είναι αλληλλένδετες). Παράλληλα, όμως, η Marfin προτίθεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη ΓΗΠΕΛΠ με αυτούς του όρους το θέμα του ονόματος και να δώσει την εγγυητική επιστολή. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στην κατασκευή του γηπέδου. Θέλει να βοηθήσει και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Εκτός βέβαια αν του το ζητήσουν!
2. Ότι ανέφερε στο φύλλο της Πέμπτης η «SportDay» επιβεβαιώθηκε. Αν στην ονομασία του νέου γηπέδου μπει το όνομα της ομάδας, τότε αυτόματα δικαιούται χρήματα και ο Ερασιτέχνης. Δεν μπορεί, όμως, ο Βγενόπουλος αυθαίρετα να προσθέσει το «Παναθηναϊκός». Ο μοναδικός τρόπος για να συμβεί είναι να πάρει την άδεια της ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη για χρήση του ονόματος και του σήματος της ομάδας.

3. Πρόσφατα, οι αντιδράσεις για το αν θα έπρεπε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να φέρει και το όνομα της ομάδας, ο κ. Βγενόπουλος είχε δηλώσει πως: «Είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από την ονοματοδοσία, αν έρθει κάποιος άλλος και δώσει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα. Εγώ έχω διάθεση να βοηθήσω, αλλά για το καλό της ομάδας, αν βρεθούν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να παραιτηθώ». Τίποτα από όσα είχε πει τότε δεν είχε αλλάξει. Ο κ. Βγενόπουλος σκοπεύει να βάλει 23εκατ. ευρώ για το γήπεδο, αν και εφόσον δεν του ζητηθεί να παραιτηθεί για ισόποση ή μεγαλύτερη προσφορά άλλου. Δείχνει ότι τον ενδιαφέρει έντονα το όνειρο όλων των Παναθηναϊκών να υλοποιηθεί, δηλαδή να γίνει το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES