23 Οκτ 2009

Αντριάνο και Γιοβάνοβιτς


Αν και ακόμα είναι Οκτώβρης, κάτι που σημαίνει πως οι μεταγραφές αργούν, στον Ολυμπιακό γίνεται ήδη πολύ κουβέντα για πιθανούς στόχους. Εχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχουν κάνει ήδη και κάποιες πρώτες επαφές. Δυο από τους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι Αντριάνο και Γιοβάνοβιτς.

Ενας επιθετικός και ένας αριστερός χαφ. Εξαιρετικοί παίκτες και οι δύο, αλλά και πολύ δύσκολες περιπτώσεις για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Στην περίπτωση του Αντριάνο το ζήτημα είναι κατά πόσο ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και αν είναι αποφασισμένος να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Το θέμα αυτό πάντως το χειρίζεται ο Ζίκο και αν τα καταφέρει και φέρει τον Αντριάνο θα είναι φυσικά μία προσωπική επιτυχία.

Ο Γιοβάνοβιτς άνοιξε την όρεξη των Πειραιωτών με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης. Το καλοκαίρι ο Σέρβος μένει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός πολύ θα ήθελε να αποκτήσει έναν παίκτη της αξίας του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στην ομάδα του. Μιλάμε πράγματι για μία ευκαιρία που όμως θέλει «κυνήγι» από την πλευρά των πρωταθλητών. Το σίγουρο είναι πως οι δύο αυτοί παίκτες και θα ταίριαζαν στην ομάδα και θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν. Μιλάμε για παικταράδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES