25 Οκτ 2009

ΠΑΟΚ: Να σπάσει την «παράδοση»

Το πρώτο του «διπλό» μετά από επτά χρόνια θέλει να πάρει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος» έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα των «πρασίνων» ήταν τον Δεκέμβριο του 2002, όταν είχε νικήσει με 1-2. Από τότε οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ισοπαλία.

Το σημερινό ματς είναι κομβικής σημασίας για τους στόχους της ομάδας αυτή την αγωνιστική περίοδο και οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα παλέψουν να φύγουν με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από το Στάδιο της Καλογρέζας.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σαβίνι. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Φωτάκη και τον Σορλέν. Δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Κουτσιανικούλης, αριστερό ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ίβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Μουν, Λίνο, Βιτόλο, Βερόν και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Φιλόμενο, Αμπουμπακάρι και Μπιζέρα, όπως και ο τρίτος τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης.

* Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ έδινε τον πρώτο του αγώνα στην Α' Εθνική κατηγορία. Ηταν 25 Οκτωβρίου 1959, όταν υποδέχτηκε τον Μεγάλο Αλέξανδρο Κατερίνης στη νεόκτιστη Τούμπα, στην πρεμιέρα του πρώτου ενιαίου πρωταθλήματος. Τότε οι «ασπρόμαυροι» είχαν νικήσει με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES