25 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Στόχος η παραμονή στην κορυφή

Τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, ύστερα από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη, θέλει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Χενκ Τεν Κάτε φαίνεται πως έχει προβληματιστεί από την απόδοση της ομάδας στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς, αλλά φέρεται αποφασισμένος να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με την Πέμπτη.

Ενδεχομένως ο Ολλανδός τεχνικός να βάλει σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Καραγκούνη και ο Κατσουράνης να αγωνιστεί δίπλα στον Ζιλμπέρτο. Μάλιστα, ο Νίνης και ο Μπιάρσμιρ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Αν ο νεαρός διεθνής μέσος πάρει θέση στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, τότε ο Κατσουράνης θα μείνει εκτός. Όσον αφορά τον Σουηδό στόπερ, ενδέχεται να πάρει τη θέση του Βύντρα (εκτός αν ο τελευταίος παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και δεν χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Γκάμπριελ).

Συγκεκριμένα, ο Τεν Κάτε θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκάμπριελ, Βύντρα (ή Μπιάρσμιρ), Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέρτο με τον Κατσουράνη (ή τον Νίνη), έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Λέτο (αριστερά). Πιο μπροστά θα είναι ο Καραγκούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Ρουκάβινα, Σιμάο και Χριστοδουλόπουλος. Εκτός έμειναν οι Καρνέζης, Μαρίνος, Καρνέζης, Δάρλας, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαχλελής, Κλέιτον, Μάντζιος, και Τζιόλης.

Έρχεται το ντεμπούτο του Γιούρκα

Στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) με τον Εορδαϊκό στην Κοζάνη είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» ενδέχεται να επιστρέψει ο Πετρόπουλος, έπειτα από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία είχε υποβληθεί, όπως και ο Δάρλας. Στην αποστολή του συγκεκριμένου ματς θα είναι ο Καρνέζης, αλλά το πιθανότερο είναι να επιλεγεί έπειτα από αρκετό καιρό ο Γκαλίνοβιτς.

Ψάχνονται να φύγουν

Την ομάδα που θα συνεχίσουν την καριέρα τους ψάχνουν όλο αυτό το διάστημα οι Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον και Δημούτσος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και ενδέχεται να αποχωρήσουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως αναφέρει η «SportDay», οι Μάντζιος, Δημούτσος και Τζιόλης θα έχουν βρει τον επόμενο σταθμό τους το αργότερο στα μέσα Δεκεμβρίου, έχοντας όλοι την επιθυμία να αποχωρήσουν από το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES