25 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Αναγέννηση εντός κι εκτός γηπέδου

Νίκη κόντρα στην κακή ψυχολογική κατάσταση και τη φυσιολογική κόπωση των παικτών της θέλει η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να μην απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπληρώνει απόψε 600 συμμετοχές στους πάγκους της μεγάλης κατηγορίας και ασφαλώς θέλει να συνδυάσει το γεγονός αυτό με μία επιτυχία. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν πρόλαβε να προβάρει κάποια ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς, αφού προείχε η ξεκούραση από τη δύσκολη προσπάθεια στο Μινσκ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ την Πέμπτη.

Όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί το σχήμα με δύο επιθετικούς, Μπλάνκο και Νέμεθ. Ο Σάχα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αραούχο και ο Καράμπελας θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ Μαϊστόροβιτς και Άρσε θα είναι οι δύο στόπερ. Καφές και Ενσαλίβα θα αποτελούν τα δύο αμυντικά χαφ, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Γιάχιτς, ενώ ο Σκόκο θα πάρει τη θέση του ενός μεσοεπιθετικού, με τους Χέρσι, Λεονάρντο, Μαντούκα και Γκερέιρο να διεκδικούν τη Δεύτερη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χουανφράν, Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, Κουτρομάνος και για λόγους τακτικής οι Λαγός, Ρίκκα, Μανωλάς και Αραμπατζής.

Ολοκληρώνεται το deal

Σε κατ’αρχήν συμφωνία με το Νίκο Νοτιά για να γίνει ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε ο Χαράλαμπος Κοζώνης. Οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τις επαφές τους στο Σικάγο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να επιστρέφει στη βάση του στη Νέα Υόρκη, και τους Νίκο Θανόπουλο και Μιχάλη Δημαράκη να επιστρέφουν στην Αθήνα με έναν εκπρόσωπο του 64χρονου υποψηφίου αγοραστή. Την ερχόμενη εβδομάδα ορκωτοί λογιστές και συνεργάτες του Χαράλαμπου Κοζώνη θα εξετάσουν τα βιβλία της ΠΑΕ, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης. Αυτή λέγεται πως θα αναφέρει ότι ο πρώτος κύκλος επαφών ολοκληρώθηκε θετικά, αλλά απομένουν κάποιες εκκρεμότητες για να γίνει πραγματικότητα η αλλαγή στη διοίκηση.

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης έχει εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει όλα τα χρέη της ΠΑΕ, εφόσον αυτά είναι όπως του έχουν παρουσιαστεί, δηλαδή όχι πάνω από 30 εκατ. ευρώ (κι αυτά στην πλειοψηφία τους διακανονισμένα). Το κατά τα φαινόμενα νέο αφεντικό της ομάδας προτίθεται να ρίξει άμεσα χρήματα στην ομάδα για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, ενώ βασικοί άξονες του σχεδίου του για την αναγέννηση της ΑΕΚ είναι η κατασκευή γηπέδου και η ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES