25 Οκτ 2009

ΑΡΗΣ: Μονόδρομος η νίκη


Μετά από δύο μετριότατες εμφανίσεις εκτός έδρας, που απέφεραν ισάριθμες ισοπαλίες, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος στις 16:45 (NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» πέρα από έναν δυνατό αντίπαλο έχουν να αντιμετωπίσουν και τις σημαντικές απουσίες, καθώς ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ρονάλντο, Γκαρσία, Γκρασιάν, Βανγκέλι και Ρομπέρζ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προτίθεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 με τον Κόκε να χρησιμοποιείται σε επιτελικό ρόλο και τους Αμπρέου και Κάμπορα να μάχονται για τη θέση του μοναδικού προωθημένου, Ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Νέτο και Αράνο θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας με τον Νασούτι και τον Κουλουχέρη να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ. Τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι πιθανότατα οι Ναφτί και Φερνάντες, ενώ Κάλβο και Πίτου Γκαρσία θα είναι στις «πτέρυγες».

Η αποστολή αποτελείται από τους Σηφάκη, Πέσκοβιτς, Ντέιλι, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρη, Νασούτι, Πρίττα, Χαβίτο, Αμπρέου, Νέτο, Πίτου Γκαρσία, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκο, Κάμπορα, Ναφτί, Φερνάντες και Ρόβα. Στις κερκίδες αναμένονται περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι.

Επιπλέον κίνητρο για τον Άρη αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει νικήσει τη σημερινή του αντίπαλο σε αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τη σεζόν 1998-99, όταν είχαν επικρατήσει 2-0, με σκόρερ και των δύο γκολ τον Λιολίδη. Από τότε μετράνε πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη των «κιτρίνων» ήταν το 4-0 στα play-offs της σεζόν 2007/08.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES