25 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Ικανοποίηση όχι τόσο για την εμφάνιση, αλλά για το χαρακτήρα που επέδειξε ο Ολυμπιακός στη χθεσινή επικράτηση (2-1) επί του Εργοτέλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο και παλεύουν τα ματς μέχρι τα τελευταία λεπτά των αγώνων, όπως συνέβη και στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

Η μίνι προετοιμασία που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Μοράσι Σαντ' Ανα, κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, έχει τα αποτελέσματά της, αφού δεν μένουν από δυνάμεις κάπου στο 65’, αλλά προσπαθούν να νικήσουν τους αντιπάλους τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σημαντική θεωρείται η επιλογή του Ζίκο να βάλει τον Λεντέσμα (αντί του Όσκαρ) στον αγωνιστικό χώρο, αφού με την είσοδο του Αργεντινού άλλαξε η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας. Μέχρι το 81’ οι γηπεδούχοι δέχονταν τις αντεπιθέσεις των Κρητικών, όμως όταν μπήκε ο «Λύκος» μίκρυναν οι κενοί χώροι, ενώ «απελευθερώθηκε» και ο Μαρέσκα. Από την πλευρά του, ο Ντουντού μπόρεσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και τελικά να πετύχει το γκολ, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τώρα, εκείνο που περιμένουν στον Ολυμπιακό είναι να «στραβοπατήσει» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Την Τρίτη (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και θέλουν να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas On Line (σ.σ.: σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και μετά πέναλτι).

Ζίκο: «Όλοι ξέρουν…»

Στο θέμα των μεταγραφών στάθηκε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Δεν χρειάζεται να μιλήσω μαζί του. Ο πρόεδρος είναι πολύ έξυπνος και ξέρει πολύ καλά, όπως όλοι μπορούμε να δούμε, πού πάσχει η ομάδα. Εφόσον χρειαστεί, θα κάνει τις αναγκαίες κινήσεις», ήταν η απάντηση του Βραζιλιάνου τεχνικού, ο οποίος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

Αγωνία για «Τόρο»

Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής μπακ-χαφ αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού σε μια σύγκρουση που είχε με τον Γελαδάρη χτύπησε στο ίδιο γόνατο που είχε κάνει αρθροσκόπηση πριν από λίγο καιρό. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν θέλησε να κάνει κάποια εκτίμηση και περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Από την πλευρά του, ο Ματ Νταρμπισάιρ ένιωσε έντονο σφίξιμο στη γάμπα, όμως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Ο λόγος είναι το σκληρό ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί για να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός ενδέχεται να προπονηθεί σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

* Την πέμπτη κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα δέχτηκε στο χθεσινό ματς ο Ντουντού, ο οποίος έχει δηλωθεί ότι θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES