27 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Το μυαλό στο ντέρμπι και στην Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες τον Πανιώνιο με 1-0 και περιμένει να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ολοκλήρωση και της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αποψινό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, το αποτέλεσμα του οποίου θα το μάθουν στο Λονδίνο όπου θα βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής για το παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ την Τρίτη στο «Emirates».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε δέκα ημέρες να αντιστρέψει το κλίμα και εκεί που βρέθηκε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και με την πλάτη στον τοίχο, τώρα να είναι σε θέση ισχύος. Οι νίκες με Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο, έβαλαν την ομάδα και πάλι στην κορυφή-με ένα παιχνίδι περισσότερο- ενώ πλέον όλοι στον σύλλογο νιώθουν πιο ήρεμοι και πιο άνετοι. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Άρσεναλ στο «Emirates».

Ο Ζίκο έχει αρχίσει να περνάει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ.

Με Μαρέσκα στην Αγγλία

Οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα πάνε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν (με πτήση τσάρτερ) για το Λονδίνο. Ο Ζίκο παίρνει μαζί του 22 παίκτες και στην αποστολή είναι και ο Μαρέσκα. Συγκεκριμένα, μετέχουν οι Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Οσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Μήτρογλου.

Με ήρωα τον Μανόνε η Άρσεναλ

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά της, Βίτο Μανόνε, η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από «Κρέιβεν Κότατζ» της Φούλαμ, με σκόρερ τον Φαν Πέρσι στο 52’. Ο Ιταλός πορτιέρο «έκλεψε» την παράσταση, κυρίως, με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις στις δύο κεφαλιές του Άντριου Τζόνσον και «ανάγκασε» την καλύτερη Φούλαμ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, να χάσει από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES