27 Σεπ 2009

ΠΑΟΚ: Με πείσμα για τη νίκη

Τη νίκη, με την οποία θα ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά, ψάχνει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ελπίζουν να ξεπεράσουν την γκίνια και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το αποτέλεσμα στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Πανιώνιο, έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος και το μόνο που θέλουν είναι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με σύστημα 4-3-3, ενώ θα χρησιμοποιήσει τον Ίβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σαβίνι. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης, ο Γκαρσία και ο Σορλέν. Δεξί χαφ θα είναι ο Κουτσιανικούλης (ή ο Κονσεϊσάο), αριστερό ο Βιεϊρίνια και σέντερ φορ (ανάγκης) ο Ίβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μπιζέρα, Βερόν, Μωυσιάδης, Κοντρέρας και Λίνο. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Μουν (σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους), ο Βιτόλο (έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή), Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς και Φιλόμενο (αναμένεται να επιστρέψουν στις 17/10 με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

* Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες όλοι οι διοικητικοί παράγοντες του ΠΑΟΚ, εκτός του Θόδωρου Ζαγοράκη που θα μεταβεί σήμερα στην πρωτεύουσα για να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Οι κ. Βιολίδης, Μανδρίνος, Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης, Μιχαηλίδης, Φαρλαλής συνόδεψαν την αποστολή και είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη φορά παραμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους ποδοσφαιριστές.

* Βάσει πληροφόρησης που υπάρχει, ένα μέρος των εισιτηρίων δόθηκε σε οπαδούς της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς. Οι μισοί σχεδόν από τους 1.200 θα είναι από τα βόρεια της χώρας. Ενα άλλο κομμάτι των εισιτηρίων δόθηκε σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και ένα τρίτο μέρος (περίπου 300) θα διατίθενται σήμερα από το εκδοτήριο που είναι έξω από τη θύρα των φιλοξενουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES