27 Σεπ 2009

Επίσκεψη Πατέρα στην Παιανία

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση των παικτών του "Τριφυλλιού". Εκτός αποστολής άφησε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ενόψει της ΑΕΚ ο Χενκ Τεν Κάτε. Σαλπιγγίδης:"Στόχος να επιβληθούμε και να κερδίσουμε".

Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έκρυβε μια έκπληξη, καθώς το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας.

Ο Χενκ Τεν Κάτε έβαλε τους παίκτες να κάνουν χαλαρό τρέξιμο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Δάρλας, Μαρίνος και Σπυρόπουλος, όπως και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που δεν βρίσκεται σε φόρμα μαζί με τους Μάντζιο, Κλέιτον που δεν υπολογίζονται. Επίσης εκτός έμεινε και ο Αντώνης Πετρόπουλος που εγχειρίστηκε, μαζί με τον Σεϊταρίδη που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Σαπιγγίδης:"Στόχος να επιβληθούμε και να κερδίσουμε"

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα πλάνα της νίκης των πρασίνων επί της ΑΕΚ και τον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 15:00 στην εκπομπή "Total Superleague".

Για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ είπε:

ουμε την ψυχολογία με το μέρος μας, ξεκινήσαμε πολύ καλά, η ΑΕΚ είναι σε μια δύσκολη καμπή γιατί στα δυο προηγούμενα παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόνο ένα βαθμό, ενώ έχει χάσει ένα ντέρμπι. Θα έλεγα ότι έχουμε το αβαντάζ σε αυτό το κομμάτι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ντέρμπι, η ΑΕΚ θα έχει τον κόσμο με το μέρος της, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα ντέρμπι τα έχει όλα και μια ομάδα, εφόσον έχει την ψυχολογία, πηγαίνει για τη νίκη. Και η ισοπαλία θεωρείται καλό αποτέλεσμα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι, όμως δεν θα πηγαίναμε ποτέ με αυτόν τον στόχο. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, πόσο μάλλον ένα τέτοιο ντέρμπι"

Για το πλάνο της νίκης του Παναθηναϊκού είπε:

ΑΕΚ κάθε χρόνο είναι δυνατή, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο πριν από ένα ντέρμπι, η πορεία της ομάδας στα πολύ πρόσφατα παιχνίδια. Γιατί πολλές φορές βλέπεις μια ομάδα, όπως η ΑΕΚ παραδείγματος χάρη, να έχει άτυχα αποτελέσματα και σε ένα ντέρμπι να παρουσιάζεται εντελώς διαφορετική. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι η ομάδα μας. Δεν έχουμε τη σταθερότητα στην αμυντική μας λειτουργία... Και οι έντεκα.

Το πληρώνουμε αρκετές φορές, δεν είναι ένα κομμάτι που επικεντρώνεται στην άμυνα, αλλά στην ομάδα μας. Αν καταφέρουμε να είμαστε συμπαγείς, αν έχουμε καλές επιστροφές και διατηρήσουμε το μηδέν, έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε γκολ στην επίθεση και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται και εφόσον πιάσουμε την απόδοση μας και επιβάλλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη"


Για τον στόχο του τίτλου δήλωσε :

Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, δεν έχω καταφέρει να κατακτήσω το πρωτάθλημα και νομίζω πως τόσο για μένα, όσο και για τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό και εύχομαι εφέτος να εκπληρωθεί αυτός ο στόχος. Οι ανταγωνιστές είναι πολύ δυνατοί, όμως όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Μέχρι στιγμής λειτουργούμε καλά σε αυτό το κομμάτι και εφόσον συνεχίσουμε να το κάνουμε, αυτό το στοιχείο της λεπτομέρειας θα μας δώσει τον τίτλο που τόσο πολύ κυνηγάμε και θέλουμε. Και εμείς και ο κόσμος"

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δήλωσε:

άρχουν ακόμα 26 παιχνίδια, ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, μετά από τόσα χρόνια και ελπίζουμε να το συνεχίσουμε αυτό το σερί. Είναι φυσιολογικό κάθε χρόνο να βελτιώνεσαι ως ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος, γι' αυτό δουλεύουμε και ελπίζω να διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Είναι ένα κομμάτι που δεν το κατακτάς και σου μένει, πρέπει να δουλεύεις συνεχώς πάνω σε αυτό. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και η ομάδα έχει την ποιότητα και τη δυνατότητα να πετυχαίνει γκολ σε κάθε παιχνίδι".

Τέλος για την ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς του "τριφυλλιού" είπε:

"Αν θα είχα παράπονο πάνω σε αυτό το κομμάτι, η μόνη λέξη που θα ταίριαζε δίπλα μου, θα ήταν η αχαριστία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, μου δείχνει την αγάπη του, προσπαθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο να το ανταποδώσω και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση και χαίρομαι πραγματικά που αγωνίζομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Νιώθω ότι είμαι τυχερός σε αυτό το κομμάτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES