24 Σεπ 2009

Αναστόπουλος και Σκάζνι τα φαβορί

Αναστόπουλος και Σκάζνι τα φαβορί Σε δίλημμα βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, όσο αφορά τον αντικαταστάτη του Μόμτσιλο Βούκοτιτς στον πάγκο της ομάδας του.

Πρώτη επιλογή είναι ένας προπονητής γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, που δεν θα θέλει μεγάλο χρόνο προσαρμογής. Δεύτερη επιλογή είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από έναν ξένο προπονητή με μεγάλο όνομα.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να βρεθεί και η μέση λύση τύπου Ζντέρεκ Σκάζνι. Ο Τσέχος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα μας, αφού έχει βρεθεί σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ενώ πέρασε και ένα φεγγάρι από ομάδες της Β' Εθνικής.

"Αναστό" και Γκουλής

Όσο αφορά τα εγχώρια προϊόντα, αξιόλογες λύσεις είναι αυτές του Νίκου Αναστόπουλου και του Νίκου Γκουλή. Ο πρώτος θεωρείται εξαιρετική επιλογή, αφού είναι μετρ της ψυχολογίας και του καλού ποδοσφαίρου, ενώ ο δεύτερος έχει στα θετικά του την ωραία μπάλα που έπαιξε ο Ιωνικός.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση του Γιάννη Κομπότη, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θέλει να μείνει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES