24 Σεπ 2009

Πήδηξε απ` το καράβι!

Ο πρώτος που... πήδηξε απ` το καραβί του ΠΑΟΚ είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο γενικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και την κατάσταση που επικρατεί μέσα και έξω από το "στρατόπεδο" του Δικεφάλου υπέβαλε την παραίτησή του!



Οι πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Γκαγκάτση να έχει προβεί στην συγκεκριμένη ενέργεια από την περασμένη Δευτέρα (21/9), την επομένη, δηλαδή της ήττας από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και όσων επακολούθησαν αυτής. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ την έκανε αποδεκτή κάτι που γνωστοποιήθηκε και με επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

"Ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παραίτηση του κ. Γκαγκάτση έγινε σήμερα το μεσημέρι αποδεκτή από τον πρόεδρο κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ετσι, η θητεία του πρώην ισχυρού άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, λαμβάνει τέλος στον ΠΑΟΚ μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την πρόσληψή του το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES