24 Σεπ 2009

ΠΑΟΚ: Φωνάζει για διαιτησία, ξεμένει από φορ

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στον αγώνα της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο (0-0) υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Η λανθασμένη ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Βιεϊρίνια προκάλεσε έκρηξη οργής στις τάξεις διοίκησης, παικτών, τεχνικής ηγεσίας και φιλάθλων.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν έξω φρενών και μετά τη λήξη του αγώνα περπατούσε νευρικά στον αγωνιστικό χώρο με τα χέρια στις τσέπες. Ο ρέφερι Δημήτρης Κύρκος ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ όταν ενημερώθηκε για το σοβαρό λάθος που έγινε για να λάβει την απάντηση: «Τι να το κάνουμε τώρα που χάσαμε τη νίκη;».

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε απορημένος: «Δεν κατάλαβα γιατί δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αφού πετύχαμε ένα κανονικό γκολ», ενώ πιο γλαφυροί ήταν οι ποδοσφαιριστές. «Τα χαρτιά έχουν στηθεί αλλιώς. Το γκολ ήταν πεντακάθαρο και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα», είπε ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Κώστας Χαλκιάς τόνισε: «Προκαλεί γέλια η απόφαση της ακύρωσης του γκολ».

Ξέμεινε από επιθετικούς

Σαν να μην έφτανε στον ΠΑΟΚ η απώλεια βαθμών και ο τρόπος που αυτή ήρθε, ο αγώνας της Νέας Σμύρνης επέφερε απώλειες και σε παίκτες. Ο Φιλομένο αποχώρησε τραυματίας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς. Ο Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός μάχης.

Παράλληλα η αποβολή του Παπάζογλου στερεί από τον ΠΑΟΚ έναν ακόμη φορ για τουλάχιστον έναν αγώνα, ενώ υπενθυμίζεται ότι για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες θα είναι εκτός δράσης λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να προχωρήσει σε αλχημείες για να καλύψει το κενό στην επίθεση της ομάδας του στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES