24 Σεπ 2009

«Απαιτούμε ισότιμη αντιμετώπιση»!

Η έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, μετά τη διαιτησία του Δαλούκα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πήρε επίσημο χαρακτήρα. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει ότι η ομάδα αδικήθηκε κατάφορα και υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Παράλληλα, προειδοποιεί πως αν δεν υπάρξει ισότιμη μεταχείριση και οι αρμόδιοι δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους: «θα το πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει»!

Η ανακοίνωση:

Μετά τη χθεσινή διαιτησία του κ.Δαλούκα, όπου αδικήθηκε κατάφορα η ομάδα μας και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, έχουμε να επισημάνουμε ότι:

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά απαιτούμε ισότιμη αντιμετώπιση.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, τώρα που είναι ακόμα η αρχή.

Προειδοποιήσαμε ήδη τους αρμόδιους να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, πριν να είναι αργά.

Αν δεν τον πράξουν, θα το πράξει η ΑΕΚ με όλα τα μέσα που διαθέτει
.

Μονόδρομος η νίκη την Κυριακή

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έδωσε το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη, αφού ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου η νίκη πλέον είναι επιβεβλημένη για να μη μείνει η ΑΕΚ πολύ νωρίς μακριά από το στόχο του πρωταθλήματος. «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη μέρα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Θέλω να πιστεύω πως οι παίκτες μου θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά ουδόλως από την εμφάνιση, η οποία ανταμείφθηκε με χειροκρότημα από τους 35.000 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. «Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα, είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική», έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις και εμφανίζονταν πεισμωμένοι για τη συνέχεια, τονίζοντας πως όσο περνά ο καιρός θα παρουσιάζουν και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Άλλωστε, με νίκη επί του Παναθηναϊκού η διαφορά από τους «πράσινους» θα μειωθεί στο -2, ενώ ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα μόλις τριών βαθμών κι απομένουν άλλοι 26 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES