9 Αυγ 2009

Εβρά: «Έχουμε ήδη ξεχάσει τον Ρονάλντο»


Ο Πατρικ Εβρά ισχυρίστηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη ξεχαστεί απ' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος διεθνής Γάλλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «News Of The World» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσω κάτι, Ο Ρονάλντο δεν έφτιαξε την Μάντσεστερ».

Στην συνέχεια ο αριστερός μπακ των «κόκκινων διαβόλων», τόνισε: «Ο Ρονάλντο ποτέ δεν ήταν ο αστέρας της Μάντσεστερ. Είμαστε όλοι αστέρια και ο προπονητής μας ποτέ δεν άφησε κανέναν να πιστεύει ότι είναι αστέρι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένας καλός παίκτης και πολύ σημαντικός για εμάς αλλά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πριν από αυτόν και συνεχίζει... Δεν έφτιαξε την ομάδα μας, όλοι είμαστε νικητές, χάσαμε δύο από αυτούς, αυτό το καλοκαίρι, τον Κάρλος Τέβεζ και τον Ρονάλντο, αλλά πήραμε άλλους σαν τον Όουεν
».

Ο Πατρικ Εβρά μίλησε και για τους στόχους του με τους «κόκκινους διαβόλους»: «Συγκεντρώνομαι στο να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει όμως πρώτα, να κοιτάξουμε και τον σημερινό αγώνα με την Τσέλσι για το Community Shield».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Ο κόσμος πρέπει να θυμάται ότι ο προπονητής μας είναι μάστερ στο να χτίζει νέες ομάδες. Ο Άντερσον και ο Νάνι θα είναι οι μεγάλοι παίκτες αυτής της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES