9 Αυγ 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ζήτησε τον Μπεν Σαχάρ


Για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Μπεν Σαχάρ κινείται ο Πανιώνιος, αφότου δεν προχώρησαν οι υποθέσεις του Σαρλ Ιτάνζ και του Γιάννη Γκούμα. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να καλύψουν με την έλευση του Ισραηλινού μέσου, το «κενό» που υπάρχει στη μεσαία γραμμή της ομάδας ύστερα από τον τραυματισμό του Φαμπιάν Εστογιάνοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι Νεοσμυρνιώτες ζήτησαν από την Εσπανιόλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, να τον πάρουν ως δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες, όσο δηλαδή υπολογίζεται ότι χρειάζεται να επιστρέψει δριμύτερος ο «Λόλο». Η ομάδα της Πλατείας φέτος σύναψε συνεργασία με τους Καταλανούς από τους οποίους απόκτησε τους Μπεθέρα, Ουέλινγκτον και Σίτο Ριέρα.

Η υπόθεση του Σαχάρ δεν είναι εύκολη, όμως υπάρχουν δύο παράμετροι υπέρ του Πανιωνίου. Η πρώτη είναι ότι τον θέλει για έξι μήνες και η δεύτερη ότι στη Νέα Σμύρνη θα παίζει σίγουρα. Έτσι, θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο στην Εσπανιόλ ακόμα καλύτερος.

Πολύ δύσκολα ο Γιάννης Γκούμας θα φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, αφού στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών διαπιστώθηκε διαφορά στα χρήματα που αφορούσαν το συμβόλαιο του 34χρονου στόπερ. Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες φέρονται να θέλουν να καλύψουν πρώτα τη θέση του επιθετικού, ύστερα του τερματοφύλακα και τέλος του αμυντικού.

Το Who is Who

Όνομα: Μπεν Σαχάρ
Ημερομηνία γέννησης: 10 Αυγούστου 1989
Εθνικότητα: Ισραηλινός
Θέση: Επιθετικός
Ύψος: 1,78 μ.
Βάρος: 79 κ.
Διεθνής: 14 φορές

Η καριέρα του Σαχάρ

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

2005/06 Χάποελ Τελ Αβίβ
2006/07 Τσέλσι 3
2007 (β) QPR (με τη μορφή δανεισμού) 9
2008 (α) Σέφιλντ Γουέντσντεϊ (με τη μορφή δανεισμού)
2008 (β) Πόρτσμουθ(με τη μορφή δανεισμού)
2009 (α) Ντε Γκράαφστσαπ (με τη μορφή δανεισμού)
2009/10 Εσπανιόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES