9 Αυγ 2009

Ραούλ: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι»


Την βαθιά θλίψη τόσο των συμπαικτών του, όσο και τη δική του για τον άδικο χαμό του Ντανιέλ Ζάρκε εξέφρασε ο Ραούλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απ’ την Ουάσινγκτον, όπου και βρίσκεται για προετοιμασία η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μάθαμε για τον θάνατο του Ζάρκε και θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε την οικογένεια της Εσπανιόλ μια τέτοια στιγμή που μας άφησε όλους σοκαρισμένους. Ένα νέο παιδί και ένας επαγγελματίας αθλητής δυστυχώς μας άφησε. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Απ’ τη μεριά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε: «Αυτά τα πράγματα είναι πολύ λυπηρά και είναι δύσκολο να εκφραστώ. Περισσότερο για τους επαγγελματίες συναδέλφους είναι θλιβερό και δεν αξίζει να μιλάμε πολύ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Είναι μία πολύ θλιβερή ημέρα».

Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Μανουέλ Πελεγρίνι ανέφερε: «Είναι κρίμα γιατί συνέβη και πριν από μερικά (σ.σ. δύο) χρόνια στη Σεβίλλη (με τον χαμό του Αντόνιο Πουέρτα) και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι θλιβερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES