9 Αυγ 2009

Μέντες: «Ο Ρονάλντο μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων!»


Ο άνθρωπος-κλειδί στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» και εξέφρασε την πίστη ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Φυσικά δεν μιλάμε για άλλον από τον Χόρχε Μέντες, ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όταν οι «μέρενχες» διέθεσαν 94 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον πελάτη του.

«Ο Κριστιάνο είναι πάντα αποδοτικός. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας, είναι τελειομανής. Δεν έχω αμφιβολία ότι κάποια στιγμή θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», δήλωσε ο πασίγνωστος ατζέντης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τους 58 ποδοσφαιριστές που συνεργάζεται, λέγοντας: «Δεν είναι μόνο επαγγελματικές. Για μένα, είναι η οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, ο Μέντες ευχαρίστησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε την ευθύνη του Ρονάλντο «και έπαιξε ρόλο σε αυτό που είναι τώρα» και «βοήθησε στην εξέλιξη της καριέρας του».

Ερωτηθείς να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ατζέντης του Πορτογάλου παίκτη, απάντησε: «Είναι σαν να ρωτάτε την ηλικία μιας γυναίκας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES