9 Αυγ 2009

ΑΕΚ: Τελειώνει του Γκάκα


Αύριο θα ολοκληρωθούν οι τελικές συζητήσεις που αφορούν το ενδεχόμενο ο Σιμπονίσο Γκάκα να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μαμελόντι Σαντάουνς και η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι πολύ μικρή για να «χαλάσει» η μεταγραφή.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν 350.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του Νοτιοαφρικανού μπακ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, μιας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Superleague.

Πρόβλημα με Καράμπελα

Θλάση στον ορθό μηριαίο υπέστη ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος θα επανεξεταστεί σήμερα από τον γιατρό της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι με τη Βασλούι για τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πονοκεφαλιάζει ακόμη περισσότερο, αφού ο Χουάνφραν είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με τους Ρουμάνους.

Αναμένεται ενημέρωση…

Από τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα των νέων επενδυτών, όπως υπογράμμισε ο Νίκος Θανόπουλος κατά την είσοδό του στο Ολυμπιακό Στάδιο για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο, πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξει θετικό τέλος στην υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οι παράγοντες της «Ένωσης» θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Θέλει δουλειά και το ξέρουν…

Το χθεσινό φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς έδειξε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμη δουλειά για να μπορέσουν οι παίκτες της να βγάλουν μέσα στο γήπεδο τα όσα ζητάει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτό το πράγμα το αναγνωρίζουν και οι παίκτες της «Ένωσης»:

Ο Γκουστάβο Μαντούκα, τόνισε: «Η Μπόκα είναι πολύ σημαντική ομάδα. Αξιζε όλο τον σεβασμό μας. Οταν παίζεις κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν παίξαμε καλά. Οταν είχαμε την μπάλα δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Μπορούσαμε και έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Τρέξαμε πολύ, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να βελτιωθούμε όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας».

Ο Σεμπάστιαν Σάχα, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα το γεγονός ότι έκανε την παρουσίασή της στο κοινό της σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως με την Μπόκα Τζούνιορ. Για μένα ως Αργεντινός που είμαι ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί το έβλεπε και η οικογένειά μου στην Αργεντινή», ήταν αρχικά τα λόγια του Αργεντινού τερματοφύλακα και όταν ρωτήθηκε αν η «Ενωση» θα είναι έτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεών της, απάντησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετά πράγματα για να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τη Βασλούι γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην την υποτιμήσουμε. Πέρσι θεωρήσαμε ότι είμαστε το φαβορί απέναντι στην Ομόνοια και μείναμε εκτός Ευρώπης. Η Βασλούι αξίζει τον σεβασμό μας όπως και κάθε αντίπαλος».

Ο Χουανφράν, υπογράμμισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι όσα μας ζητάει ο προπονητής μας. Να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα για το ματς με τη Βασλούι. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε τα φιλικά είναι για να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Αυτό είναι το σημαντικό και γι' αυτόν τον λόγο γίνονται. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο, χάσαμε από την Μπόκα, αλλά το σημαντικό είναι να βρίσκουμε ρυθμό».

Εισιτήρια με Μαγιόρκα

Το τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων δίνει την Τετάρτη η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί τη Μαγιόρκα (19:45). Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό αυτό θα ξεκινήσει αύριο από τα aekshop 1, 2, 4, 7, από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (11:00-18:00).

Την Τετάρτη θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ μέχρι και μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν δωρεάν. Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 (θύρες 1, 2, 15, 35), 25 (θύρες 4, 5, 13, 14, 31) και 35 ευρώ (θύρες 7, 8, 9, 10, 11).

Υπενθυμίζεται ότι από το φιλικό με την ισπανική ομάδα θα απουσιάσουν οι Κυργιάκος, Μάκος, Τζεμπούρ, Μαϊστόροβιτς, Χετεμάι, Παυλής, Ταχτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES