9 Αυγ 2009

ΑΕΚ-Μπόκα 0-2


Δεν έπεισε η ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση πλήρωσε τα αμυντικά κενά που εμφάνισε σε συγκεκριμένες στιγμές και ηττήθηκε με 2-0 από γκολ των Παλέρμο και Μόουτσε.

Ο βαθμός που πήρε η ΑΕΚ δεν ήταν υψηλός διότι δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει. Πέρα από ένα καλό τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο (20'-35'), όταν πίεσαν την άμυνα της Μπόκα, οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν ενεργό ρόλο στο παιχνίδι. Σπανίως είχαν την μπάλα στα πόδια τους ούτως ώστε να επιτεθούν, ενώ όταν την είχαν έκαναν αρκετά λάθη. Η καλύτερη ευκαιρία της ελληνικής ομάδας ήρθε στο 23ο λεπτό από κοντινή κεφαλιά του Κυργιάκου (απέκρουσε ενστικτωδώς ο Αμπονταντσιέρι).

Η Μπόκα έκανε απλά πράγματα στο χορτάρι, οι παίκτες του Μπαζίλε άλλαζαν όμορφα την μπάλα και οι γραμμές είχαν σωστές αποστάσεις με τους πλάγιους να βοηθούν στην ανάπτυξη. Πίεση στον Σάχα άσκησαν εξ αρχής, δημιούργησαν ευκαιρίες (Μέντελ στο 3' και Μπατάλια στο 39') και προηγήθηκαν δικαίως με κεφαλιά-ψαράκι του Παλέρμο στο 43ο λεπτό - ο Μόουτσε που τον τροφοδότησε έλαβε την μπάλα όντας ακάλυπτος.

Οι (πολλές) αλλαγές του Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους δεν επηρέασαν δραστικά την εικόνα του αγώνα. Ιδίως από τη στιγμή που η ομάδα του Μπουένος Άιρες έκανε το 2-0 στο 54ο λεπτό με πανέμορφο πλασέ του Μόουτσε. Ο ρυθμός ελεγχόταν από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Πάντως ο προπονητής της ΑΕΚ θα έβγαλε δεδομένα χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Σάχα, Κουτρομάνος (76' Γεωργέας), Κυργιάκος (72' Άλβες), Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας (55' Χουανφράν), Ενσαλίβα (66' Γιαχάγια), Μάκος (79' Μπερνς), Μαντούκα (61' Ταχτσίδης), Σκόκο (61' Παυλής), Λεονάρντο (46' Χετεμάι), Τζιμπούρ (72' Ιορντάκε)

Μπόκα: Αμπονταντσιέρι, Κάσερες, Ιμπάρα, Μπατάλια, Μορέλ, Παλέτα, Μέντελ, Ρικέλμε, Ινσούα (62' Γκαϊτάν, 87' Ντίας), Μόουτσε (78' Νόιρ), Παλέρμο (76' Βιάτρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES