31 Αυγ 2009

ΠΑΟ: Κρατάει την ουσία, παίρνει Μαρίνο

Το δύο στα δύο έκανε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε χθες της Ξάνθης στο Ολυμπιακό στάδιο με 1-0. Θετικά μηνύματα από Μπιέρσμιρ και Νίνη που ήταν από τους καλύτερους του «τριφυλλιού» στο ματς με τους Ακρίτες. Στην απόφαση να αποκτήσουν τώρα τον Στέργο Μαρίνο προχώρησαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Σήμερα αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα. Μεταξύ Παναθηναικού και Χέρεθ βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Έκανε το δύο στα δύο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με
1-0 της Ξάνθης και παρέμεινε στη θέση του οδηγού. Οι πράσινοι δεν έπιασαν ψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά ήταν καλύτεροι της Ξάνθης και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Το τέρμα που έκανε τη διαφορά σημείωσε ο Κώστας Κατσουράνης, μετά από κόρνερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ωστόσο, αν και αμυντικά η ομάδα του Τεν Κάτε δεν αντιμετώπισε, στο δημιουργικό κομμάτι υστέρησε και για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Βέβαια, τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες στάθηκαν στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τον αμυντικό τρόπο που αγωνίστηκε η Ξάνθη.

Θετικά μηνύματα για δύο

Για μια ακόμη φορά η σύνθεση του Παναθηναϊκού είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Από το σχήμα που παρατάχθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, η παρουσία του Μπιέρσμιρ στο κέντρο της άμυνας και η είσοδος του Νίνη στο τελευταίο ημίωρο ήταν τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Ο Σουηδός αμυντικός ήταν σταθερός, έβγαινε πρώτος στις φάσεις και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για τη θέση που αγωνίζεται. Από την άλλη, ο Νίνης είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκει τον εαυτό του και η πρώτη ουσιαστικά προετοιμασία με την ομάδα τον μεταμόρφωσε προς το καλύτερο.

Καλύτερα νωρίτερα…

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο Στέργος Μαρίνος έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει ισχύ από τον ερχόμενο Γενάρη που μένει ελεύθερος. Ωστόσο, χθες είχαμε αλλαγή δεδομένων στην περίπτωση του νεαρού μπακ, μια και οι πράσινοι κίνησαν τις διαδικασίες να τον πάρουν τώρα στην Παιανία. Χθες το βράδυ έγινε επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και οι άνθρωποι του Ατρόμητου ζήτησαν ως αντάλλαγμα το δανεισμό του Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι αρνητικός αλλά όλα δείχνουν ότι και έτσι το πρόβλημα θα λυθεί. Οι Περιστεριώτες χάνουν τον παίκτη τον Δεκέμβριο και με ένα μικρό ποσό θα πουν το «ναι». Έτσι, το πιθανότερο είναι σε λίγες ώρες να έχουμε την οριστικοποίηση της μετακίνησης του στην Παιανία.

Θρίλερ με Μάντζιο

Εξελίξεις υπήρξαν χθες το βράδυ και με την περίπτωση της μετακίνησης του Βαγγέλη Μάντζιου στη Χερέθ. Οι Ισπανοί ανέβασαν αρκετά την προσφορά τους προς τον παίκτη (500.000 ευρώ συν 100.000 ευρώ μπόνους συμμετοχών) και ο επιθετικός των «πρασίνων» έδειχνε διαλλακτικός σε σχέση με το προηγούμενο διήμερο, ωστόσο επιμένει στις 600.000 ευρώ καθαρά. Αν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, ο Παναθηναϊκός θα πάρει 150.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι ικανοποιητικό αλλά προκειμένου να μείνει ο παίκτης στην ομάδα χωρίς να υπολογίζεται, ο Παναθηναϊκός προτιμά την παραχώρηση του παίκτη στη Χερέθ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ γίνονταν συζητήσεις για να πειστεί ο παίκτης και να δεχθεί την πρόταση του ισπανικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES