31 Αυγ 2009

Στήριξη ΠΣΑΚ σε Τσιάρα, Καυκή


Τη στήριξη του προς τους Γιώργο Τσιάρα και Παναγιώτη Καυκή, εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.psak.gr. Αιτία στάθηκε η απαγόρευση συμμετοχής των δύο παικτών στις προπονήσεις της ομάδας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα εξώδικα που έλαβαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γεγονότα πέρα από κάθε λογική! Με μεγάλη λύπη και απογοήτευση παρακολουθούμε τον διασυρμό ακόμη δύο καλαθοσφαιριστών – μελών μας. Γιώργος Τσιάρας και Παναγιώτης Καυκής αντιμετωπίζουν τις …εξευτελιστικές ποινές από μια ομάδα που δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα να παραστούν στις προπονήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς απαιτούν να ισχύσει το κλειστό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει από πέρσι με τη συγκεκριμένη ομάδα και είναι επικυρωμένο από το αρμόδιο τμήμα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και θα βεβαιωθεί πως θα τηρηθούν και θα ισχύσουν τα νόμιμα, διότι οι παίκτες – μέλη μας δεν είναι πλέον απροστάτευτοι και δεν θα αφήσουμε κανένα να τους σύρει σε αυτό το παιχνίδι. Οι ομάδες πλέον πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους πως από τη στιγμή που υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια οφείλουν να τα τηρούν και όχι να παρουσιάζουν και να αντιμετωπίζουν τους αθλητές ως αποδιοπομπαίους τράγους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES