31 Αυγ 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ντροπιαστική ήττα και αποκλεισμός του ΑΟΚ από τον Βισαλτιακό!


Στο ποδόσφαιρο, οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως, το σημερινό αποτέλεσμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νιγρίτας Σερρών αποτέλεσε μια... βόμβα μεγατόνων!

Ο ΑΟ Κέρκυρα γνώρισε μια πολύ οδυνηρή ήττα από τον νεανικό Βισαλτιακό, με σκορ 2-0. Από μία ομάδα άσημη, η οποία πριν από μερικά χρόνια δεν «υπήρχε» στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ιδρύθηκε πριν από 11 χρόνια και προβιβάστηκε στη Γ' Εθνική πρόσφατα.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, οι «Φαίακες» δεν στάθηκαν στο... ύψος τους και σκόρπισαν τη στεναχώρια στους φιλάθλους τους. Με το «καλημέρα» ο ΑΟΚ αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου και τώρα του... απομένει να ασχοληθεί μόνον με το Πρωτάθλημα...

Τα άσχημα σημάδια είχαν φανεί από κάποιους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Πάντως, δεν χρειάζεται πανικός ή απογοήτευση. Ο Μπάμπης Τεννές καλείται να διαχειριστεί το σημερινό αποτέλεσμα στις Σέρρες και να βρει λύσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, όταν θα πέσει στη μάχη της Β' Εθνικής.

Στο σημερινό ματς, το 1-0 έκανε στο 56' ο Φωτιάδης με σέντρα - σουτ από τα 40 μέτρα, κρεμώντας τον Αποστολίδη, ενώ στο 73' ο Τσιντογιάννης με σουτ (έπειτα από κόρνερ του Ρούμπου και κεφαλιά του Πεχλιβανίδη) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

«Σημειώσαμε μια μεγάλη επιτυχία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των θριαμβευτών, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, τονίζοντας: «Είχαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε και μεγαλύτερο σκορ».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα, Μπάμπης Τεννές, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Καλογιάννης ήταν έτοιμος να «σκάσει» από την εμφάνιση των «κυανέρυθρων».
Παρέα του ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λυράκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχσριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ (Κυριάκος Αλεξανδρίδης):
Πουλάκης, Παραλίκης, Συρόπουλος, Κουκούλης, Πασχαλούδης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης (87' Αλεξανδρίδης), Τσιντογιάννης (80' Λακίζος), Φεύγας, Ρούμπος, Κουλτσιάκης (70' Ζέττας)

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές):
Αποστολίδης, Βενέτης (46' Ρεπερνέ), Κοντοδήμος, Μουστόγιαννης, (46' Νικολόπουλος), Γιαννιτσανάκης, Φλαβίνιο, Κολοτούρος, Πελαγίας, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης (62' Σμαρτ), Ισραελ Σίλβα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES