31 Αυγ 2009

ΟΣΦΠ: Από Αύγουστο… χειμώνα


Για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο παίρνει αναβολή η ενίσχυση του Ολυμπιακού στη θέση του αριστερού χαφ. Παρά τη φημολογία περί ύστατης προσπάθειας να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν ως έχουν. Οι Κοεντράο της Μπενφίκα, Τόσιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόουζ της Τότεναμ λέγεται πως απασχόλησαν, λιγότερο ή περισσότερο, τις τελευταίες ημέρες, αλλά η απόφαση ελήφθη και σφραγίστηκε με την αποχώρηση των διοικούντων από τα γραφεία της ΠΑΕ νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Παίκτης για τα αριστερά θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Φερναντίνιο, τον οποίο οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κλείσουν από τώρα. Μέχρι τότε η θέση του αριστερού χαφ θα καλυφθεί εκ των έσω. Με τον Ζαϊρί, που αποκτήθηκε ως μπακ απ του Γκαλέτι, τον Λεονάρντο, η φυσική θέση του οποίου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και τον νεαρό Σοϊλέδη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, που είχε ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού χαφ, θα πρέπει να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ τουλάχιστον έως την 1η Ιανουαρίου.

Προπονήσεις με ελλείψεις

Χωρίς τους διεθνείς θα γίνονται οι προπονήσεις του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Οι εγκαταστάσεις του Ρέντη «αδειάζουν», αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, οι Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μήτρογλου με τις Ελπίδες, ενώ οι Μέλμπεργκ (Σουηδία), Ζεβλάκοφ (Πολωνία) και Ζαϊρί (Μαρόκο) με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορεί να υπολογίζει σταδιακά στους Τοροσίδη, Ντάρμπισαϊρ, Γιάννη Παπαδόπουλο και Γκαλέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES