31 Αυγ 2009

Ουέιφερ: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»


Ο Ολυμπιακός αρχίζει την Τρίτη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο νέος Αμερικανός των «ερυθρολεύκων», Βον Ουέιφερ, θα ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα ξεκινήσει τόσο νωρίς προετοιμασία. «Είναι κάτι καινούργιο για μένα το ότι ξεκινάμε προπονήσεις τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά μου αρέσει» δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ.

«Ξέρω ότι δεν είμαστε όλοι οι παίκτες στην ομάδα αφού υπάρχουν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, αλλά είναι σημαντικό από τώρα να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να καταλάβω τι θέλουν οι προπονητές μου από μένα και να συνηθίσω το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Νομίζω ότι ο Τζος θα με βοηθήσει πολύ σ’ αυτό το κομμάτι», είπε ο Αμερικανός.

Κατά τα άλλα, «η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ την Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 11.00 π.μ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να παρευρεθούν στα πρώτα λεπτά της προπόνησης εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και θα συνομιλήσουν με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES