31 Αυγ 2009

Το δύο στα δύο έκανε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε χθες της Ξάνθης στο Ολυμπιακό στάδιο με 1-0. Θετικά μηνύματα από Μπιέρσμιρ και Νίνη που ήταν από τ

Τελικά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν θα αποκτήσει κανέναν παίκτη στις υπόλοιπες ώρες που μένουν μέσα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιρού. Ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο ασχολήθηκαν οι Πειραιώτες ήταν ο Φερναντίνιο και εκείνος δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, αφού είχε δώσει τον λόγο του στη Χέρτα Βερολίνου.

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες να μεταπείσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αλλά ο παίκτης δεν άλλαξε γνώμη και ξαφνικά προέκυψε το σενάριο ότι θα κινηθούν για να τον κλείσουν από τώρα για τον Ιανουάριο! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να πιστεύουν στο ταλέντο του 23χρονου ποδοσφαιριστή και ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αποφασίσει αν πρέπει να γίνει εκ νέου «κρούση» για να την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται, όμως, την τελευταία στιγμή ο Ολυμπιακός να πάει για κάποιον άλλον παίκτη. Τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι του Ζόραν Τόσιτς, τον οποίο παραχωρεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, και του Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ, που είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην εθνική Ελπίδων της Αγγλίας (σ.σ.: περίπτωση Σοϊλέδη που είναι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας).

Η μεταγραφική περίοδος, όπως ανακοίνωσε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λήγει στις 8 το απόγευμα και αν μπορούν να κάνουν κάτι οι Πειραιώτες πρέπει να κινηθούν άμεσα, ώστε να μην υπάρχει «κενό» στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Έσπασε την «κατάρα»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να… γητεύσει τη Λάρισα και απέδρασε με το
«διπλό» από το Αλκαζάρ, κάτι που είχε να κάνει από το 1987. Πρωταγωνιστής των Πειραιωτών ήταν ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος στο 32’ της αναμέτρησης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του (σ.σ.: το πρώτο γκολ σημείωσε ο Λεονάρντο στο 22’ έπειτα από ασίστ του Ζαϊρί). Το συγκεκριμένο τέρμα του Ιταλού μέσου μοιάζει με εκείνο που είχε σημειώσει το 2007 με τη φανέλα της Σεβίλλης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αυτό αναφέρθηκε ο 27χρονος παίκτης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ: «
Είναι σίγουρα δύο από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου, αλλά σίγουρα προτιμώ αυτό που έβαλα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Μαρέσκα και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και το τέρμα που σημείωσα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά όπως και στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά μετά έπαιξε ρόλο η κούραση και το σκορ και έπεσε η απόδοσή μας. Πρέπει η ομάδα να προσέξει αυτά τα διαστήματα».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Πάντος, ανέφερε: «
Σίγουρα είχαμε μια κακή παράδοση σ' αυτό το γήπεδο, άλλα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν μπροστά στη βαθμολογία και κάποια από αυτά καθόρισαν και το πρωτάθλημα. Έπρεπε να ξεκινήσουμε με νίκη και να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να μπορούν να αντεπεξέλθουν και να πάρουν αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Ήμασταν αποφασισμένοι, σοβαροί και εκμεταλλευτήκαμε άψογα τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ψυχολογία μας αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES