1 Ιουν 2010

Σαλπιγγίδης: «Δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ»

Σαλπιγγίδης: «Δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ»Θέμα ημερών τόνισε πως είναι η ανακοίνωση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συνέντευξή του στο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ελβετία. Όλα δείχνουν πως ο διεθνής φορ επιστρέφει στο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο ίδιος δήλωσε πως «… έκανα λάθη, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ» και εξέφρασε την άποψη πως «… η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ή να περιμένουμε τις υπογραφές αν αυτές υπάρξουν;
«Ακόμη δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών. Θα δούμε».

-Πολλοί σε μίσησαν όταν έφυγες κι άλλοι σε αγαπούν ακόμη. Θα ήθελα δύο λόγια και για τις δύο πλευρές...
«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όσοι με αγαπούν, αλλά κι αυτοί που με μίσησαν. Η αντίδραση είναι κι αυτή από αγάπη, γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το αποδέχομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ακόμη και τη στιγμή που έφυγα, πάντως, δεν το έκανα εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς έφερα χρήματα στην ομάδα. Σίγουρα δεν έχω το αλάθητο, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ».

-Απέρριψες προτάσεις καλύτερες, αλλά δείχνεις ότι επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι είσαι παίκτης που παίζει και για τη φανέλα;
«Είχα ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, με πολύ καλές προτάσεις, ακόμη κι όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Στην τελική μου απόφαση παίζουν ρόλο πράγματα που έχω ζήσει».

-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;
«Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει κάνει τεράστια άλματα. Την τελευταία σεζόν βρέθηκε κοντά να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES