1 Ιουν 2010

Ένας «δάσκαλος» για την ΑΕΚ

Ένας «δάσκαλος» για την ΑΕΚΠρόταση συνεργασίας στον Άλμπερτ Μπενάιζες, εκ των υπευθύνων των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, έκανε σύμφωνα με τη «SportDay» ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και ξεναγήθηκε από τον επί 18 έτη προπονητή στα τμήματα υποδομής του καταλανικού συλλόγου, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αναδείξει τους Μέσι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας και Πέδρο.

Ασφαλώς δεν είναι εύκολο ο Άλμπερτ Μπενάιζες να αφήσει την «Μπάρτσα» για να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα, αλλά δεν αποκλείεται να οργανώσει τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και να προσφέρει, έστω και εξ αποστάσεως, την τεχνογνωσία του στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

Τελειώνει του «Λύμπε», ακολουθεί ο Δέλλας

Την Τετάρτη ορίστηκε το ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Μεσσήνιου φορ στην ΑΕΚ. Ο 35χρονος φορ πιθανότατα θα υπογράψει για 1+1, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι όταν ολοκληρώσει την καριέρα του να προσφέρει από άλλο πόστο. Ομοίως και για τον Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο θα ακολουθήσει συνάντηση.

Ανησυχία για Ντιόπ και Ζεοβάνι

Η ΑΕΚ περιμένει την αποδέσμευση του Ζεοβάνι από τη Χαλ και του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ από την Πόρτσμουθ για να τους αποκτήσει, αλλά επειδή τα χρήματα που τους προσφέρει δεν είναι πολλά, ο κίνδυνος να χαθούν είναι υπαρκτός. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει πρόταση από άλλη ομάδα, ενώ η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν και να ελπίζουν πως δεν θα προτιμήσουν κάποια άλλη προσφορά.

* Εντός της ημέρας ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Λουίς Έντερ στην ΑΕΚ, καθώς ο μάνατζέρ του, Βεριντιάνο Μαρσέλο, θα συναντηθεί με τον Άρναρ Γκρέταρσον. Η «Ένωση» αποκτά τον Βραζιλιάνο περιφερειακό φορ για ένα χρόνο από τη Φλαμένγκο έναντι 130.000 ευρώ, ενώ με το ίδιο ποσό έχει το δικαίωμα να τον διατηρήσει στις τάξεις της για έναν ακόμη χρόνο.

* «Έχουμε κάποιες επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αραούχο, 2-3 από την Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει κάτι το τόσο ελκυστικό. Αν υπάρχει κάτι αρκετά ενδιαφέρον θα μιλήσω με την ΑΕΚ, αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος», δήλωσε ο μάνατζερ του Κάρλος Αραούχο στο «Goal».

Δυνατά φιλικά

Πέντε δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει στο διάστημα της παρουσίας της στο εξωτερικό η ΑΕΚ. Στην Αυστρία η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη Νταντί Γιουνάιτεντ, ενώ στην Αυστραλία θα λάβει μέρος σε τουρνουά στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετέχουν η Σίδνεϊ FC, η Μπλάκμπερν και η Ρέιντζερς (τα ματς θα γίνουν 25, 28 και 31 Ιουλίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES