1 Ιουν 2010

Όταν ο Κόκκαλης μιλήσει…

Όταν ο Κόκκαλης μιλήσει…Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό και πραγματικά περιμένω με αγωνία την στιγμή που θα μιλήσει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ανακοίνωσε στο ΔΣ πως έχει κουραστεί και πως θα αναζητήσει «συμπαίκτες» στην ΠΑΕ ή ακόμα και κάποιον να την δώσει. Είναι δεδομένο πως η πρόταση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Κόκκαλης και δεν φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη εκεί. Είναι επίσης δεδομένο πως οι Αγγελόπουλοι την δεδομένη στιγμή δεν θέλουν να μπλεχτούν με την ΠΑΕ, ενώ ο Λαυρεντιάδης επίσης δεν τα «βρίσκει» με τον Κόκκαλη.

Εγώ όμως δεν βλέπω κάποια έκπληξη και δεν μπορώ να φανταστώ ότι εκπλήσσεται ο Κόκκαλης. Με τον Λαυρεντιάδη δεν τα βρήκαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα, οπότε είναι λογικό πως δεν θα είχε αλλάξει κάτι. Οι Αγγελόπουλοι από πέρυσι είχαν κάνει γνωστό το που βρίσκονται όσον αφορά την ΠΑΕ. Ο Μαρινάκης επίσης ήταν γνωστό από πέρυσι ότι ήθελε την ομάδα, αλλά μετά από την στάση που είχε κρατήσει ο Κόκκαλης απέναντι του, επίσης θα έπρεπε να περιμένει πως κάπως έτσι θα εξελιχθεί τώρα το πράγμα.

Πραγματικά λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να νόμιζε ο πρόεδρος πως θα συμβεί και δεν έγινε. Πως ξεκίνησε και πάλι, δύο εβδομάδες μετά από το ΔΣ να ασχολείται με προπονητή και παίκτες, ενώ στις 14 Ιουνίου εκκρεμεί η Γενική συνέλευση των μετόχων απ’ όπου μπορεί να προκύψει νέα διοίκηση. Κουραφέξαλα, λέω εγώ. Ο πρόεδρος μόνο χαζός δεν είναι. Φυσικά και ήξερε. Πραγματικά περιμένω με αγωνία να μιλήσει και να εξηγήσει στον κόσμο του Ολυμπιακού τι συμβαίνει. Και κάτι ακόμα.

Οι φίλοι της ομάδας καταλαβαίνουν πως χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα. Πως χρειάζονται και μεταγραφές. Δεν υπάρχει περίπτωση να… μειώσουν τις απαιτήσεις τους. «Εκπτώσεις» δεν πρόκειται να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES