12 Μαΐ 2010

''Oui'' στον Σισέ!

''Oui'' στον Σισέ!Στην προεπιλογή της εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 23 γκολ συμπεριλήφθηκε στην 30μελή, τελικά, αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραϊμόν Ντομενέκ, για την προετοιμασία των «τρικολόρ» ενόψει του Μουντιάλ.

Ο τεχνικός της Γαλλίας ήθελε να ανακοινώσει την τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική από σήμερα -όπως αναφέρει η «Εquipe»- ο κανονισμός της FIFA, όμως, είναι σαφής και λέει πως κάθε ομοσπονδιακός προπονητής, στην προεπιλογή του, πρέπει να δώσει 30 ονόματα.

Το θετικό για τον Σισέ είναι ότι ένας από τους μεγαλύτερους «αντιπάλους» του, ο Καρίμ Μπενζεμά αποκλείστηκε από την αποστολή, το ίδιο και ο Πατρίκ Βιεϊρά!

Οπότε, το αν ο Σισέ θα βρίσκεται στην τελική επιλογή του Ντομενέκ θα φανεί την 1η Ιουνίου.

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Λιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Μικαέλ Λαντρό (Λιλ)

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά & Γουϊλιάμ Γκαλάς, Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Αντονί Ρεβεγιέρ (Λιόν), Ροντ Φανί (Ρεν), Αντίλ Ραμί (Λιλ), Μαρκ Πλανούς (Μπορντό)

Μέσοι: Ζερεμί Τουλαλάν & Σιντνεΐ Γκοβού (Λιόν), Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ), Αλού Ντιαρά & Γιοάν Γκουρκούφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Γιαν Μ'Βιλά (Ρεν), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τουλούζ), Χατέμ Μπεν Αρφά (Μαρσέιγ), Τζιμί Μπριάν (Ρεν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES