12 Μαΐ 2010

Το τελευταίο του χαρτί…

Το τελευταίο του χαρτί…Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Άρης! Οι «κίτρινοι» είναι στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη απόψε (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΣΚΑΪ) κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να αποφύγουν να παίξουν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και να έχουν επίσημα ματς στις 15 Ιουλίου.

Αν οι Θεσσαλονικείς δεν νικήσουν, τότε η προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου και οι διοικούντες την ΠΑΕ χρειάζεται να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Το πλάνο του Κούπερ

Με σύστημα 4-4-2 προτίθεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να παρατάξει τον Άρη απέναντι στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουλουχέρη, Νασούτι, Ρονάλντο και Αράνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Πρίττας και ο Ναφτί, έχοντας στα πλάγια τον Μεριέμ και τον Αντού. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τζόνσον και ο Κόκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Αγτζίδης, Ορτίθ, Φερνάντες, Γκαρσία, Χαβίτο, Αραβίδης και Ντέιλι. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Νέτο, Κάμπορα, Κάλβο, οι τραυματίες Λαμπριάκος, Βαγγέλη, Πιοβεζάν και οι Φρασέρι, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος, Γραικός.

Λαζαρίδης: «Πρόταση από Αρη»

Πρόταση του Άρη για την απόκτησή του αποκάλυψε Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό αθλητικό σταθμό Μετρόπολις. «Πραγματικά υπάρχει μία πρόταση από τον Αρη και είναι τιμή για μένα που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος μπορεί να ενδιαφέρεται για μένα. Ο Αρης είναι Αρης και σίγουρα δεν μπορώ να τον βλέπω όπως τις υπόλοιπες ομάδες», τόνισε ο Καστοριανός κεντρικός αμυντικός.

Από την πλευρά της, η διοίκηση διαψεύδει ότι έχει κάνει κρούση στον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, όμως είναι πιθανό να έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ειδικά στην περίπτωση που δεν ανανεωθούν οι δανεισμοί των Νασούτι και Ορτίθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES