12 Μαΐ 2010

Όπως τον Γενάρη!

Όπως τον Γενάρη!Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα (16:45, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΝΕΤ) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αν ο «Δικέφαλος» φύγει με το «τρίποντο» από το φαληρικό γήπεδο και η ΑΕΚ δεν νικήσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τότε θα τερματίσει μετά από 32 χρόνια σε δεύτερη θέση τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα!

Οι «ασπρόμαυροι» βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού θα διατηρήσουν την απόσταση των τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας, αφού γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει αρκετά από την αρχή της αναμέτρησης.

Το πλάνο του Σάντος

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός τον ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κοντρέρας, Μαλεζά, Τσιρίλο και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Σορλέν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ίβιτς με τον Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μουν, Σνάουτσνερ, Φιλομένο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Εντίνιο. Εκτός έμειναν ο Σαβίνι και τους Αραμπατζή, Παπάζογλου.

* Στην Αθήνα έχουν έρθει παράγοντες του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Ζαγοράκης, οι αντιπρόεδροι Ζήσης Βρύζας και Ηλίας Βιολίδης και τα μέλη Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μηλιορίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης και Γιώργος Φαρλαλής θα εκπροσωπήσουν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο Καραϊσκάκη.

* Σήμερα το μεσημέρι ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, θα καταθέσει το συμπληρωματικό υπόμνημα στην υπόθεση απολογίας του Πάμπλο Γκαρσία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES