12 Μαΐ 2010

Με… γατάκια δεν πας Τσάμπιονς Λιγκ

Με… γατάκια δεν πας Τσάμπιονς Λιγκ Την Κυριακή στην Τούμπα κέρδισε αυτός που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Ο δε ΠΑΟΚ και μέσα στο Καραϊσκάκη το Γενάρη είχε κερδίσει παλικαρίσια. Άραγε, στον Ολυμπιακό πήραν τα μαθήματά τους σε αυτά τα δύο παιχνίδια ή ο ΠΑΟΚ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα τους κάνει πλάκα;

  Γνώμη μου; Εάν ο Ολυμπιακός εμφανιστεί με την ίδια νοοτροπία, όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, δεν τον κερδίζει τον ΠΑΟΚ σήμερα, ούτε τρία ημίχρονα να παίξουν οι δύο ομάδες! Σε τέτοιο επίπεδο, νικητής βγαίνει αυτός που είναι ο πιο πεινασμένος.

  Εγώ είδα στην Τούμπα τον Κοντρέρας δύο φορές να παίρνει τα πόδια των Μαρέσκα και Λεονάρντο. Τον Γκαρσία να τη ρίχνει στα ίσα στον Μαρέσκα. Τον Λίνο να την χώνει άσχημα στον Όσκαρ και να ματώνει τον Τοροσίδη με χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο. Τον Μουσλίμοβιτς να κάνει το ίδιο στο πρόσωπο του Αβραάμ. Τον Σορλέν να ρίχνει αγκωνιά στον Ζεβλάκοφ. Και τον Γκαρσία, να τραβάει τη φανέλα του Μαρέσκα και να τον φέρνει βόλτα δύο φορές!

  Κι από την άλλη; Γατάκια! Οι περισσότεροι, γατάκια…Θυμηθείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο α΄ ημίχρονο, όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ενώ ο Βιεϊρίνια πήγε με χίλια στην μπάλα, ο Μπράβο μάζεψε το ποδαράκι του, κάνοντας «ωχ, ωχ». Κι ο Βιεϊρίνια βγήκε μόνος από δεξιά, σέντραρε, αλλά ο Φιλομένο αστόχησε από κοντά. Να γελάς, δηλαδή. Να κλαις και να γελάς.

  Αν δεν μπεις δυνατά στις φάσεις, πως θα κερδίσεις ένα αντίπαλο ορκισμένο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε μία άλλη φάση, από το ματς Ολυμπιακός-Άρης, το πρόσφατο 2-1 στο Καραϊσκάκη. Σκεφθείτε πως ο Τζόνσον μπήκε σαν ταύρος και κέρδισε το πέναλτι από τον Πάρντο και σκεφθείτε και πως πήγε σε ανάλογη φάση ο Όσκαρ απέναντι στον Σηφάκη…Του κόσμου τα λεφτά παίρνουν, αλλά τα ποδαράκια τους δεν τα βάζουν στη φωτιά. Πηδάνε την μπάλα. Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Πηδάνε την μπάλα.

  Ο Μουσλίμοβιτς την Κυριακή στην Τούμπα έδωσε τεράστιες μάχες με τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ. Πλακωνόταν μαζί τους, έσπρωχνε, βάραγε, τον ένιωθαν ρε παιδί μου. Για ρωτήστε και τα σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ. Ένιωθαν τον Ντάρμπισαϊρ; Καλά για τον Μήτρογλου δεν το συζητώ. Αυτός βγήκε από το ματς ατσαλάκωτος…

  Αν αλλάξουν…ρόλους σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού και μπουν δυνατά από την αρχή, θα τον πάρουν τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES