12 Μαΐ 2010

Με στόχο το «διπλό»

Με στόχο το «διπλό»Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει ζωντανή για τα προκριματικά του Champions League θέλει η ΑΕΚ απόψε (19:00, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΣΚΑΪ) κόντρα στον Άρη. Την προηγούμενη Κυριακή η «Ένωση» διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά χρειάζεται να νικήσει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ και ταυτόχρονα να έχουν απώλειες οι υπόλοιποι.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε στους παίκτες: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο μας, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία. Ο αντίπαλος δεν θα μας χαριστεί παρά τις απουσίες που θα έχει, όμως εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Το πλάνο του Μπάγεβιτς

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Σκόκο, Αραούχο και Μανωλά να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» θα επιλέξει το 4-4-2, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα τους Αραούχο, Μανωλά, Μαϊστόροβιτς και Λαγό. Στο κέντρο θα παίξουν ο Γκέντσογλου και ο Μάκος, έχοντας στα πλάγια τον Μαντούκα και τον Σκόκο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπλάνκο και ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λούκατς, Λεονάρντο, Ζεράλδο, Γεωργέας, Καράμπελας, Γιαχιάγια, Γκερέιρο και Νέμεθ. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Καφές, Σάχα και Γιάχιτς.

«Παίρνω την εκδίκησή μου»!

Απαντήσεις στους επικριτές του έδωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην αλγερινή εφημερίδα «Competition». Οι συμπατριώτες του 26χρονου επιθετικού παρατήρησαν ότι τα αποτελέσματα της ΑΕΚ βελτιώθηκαν από τη στιγμή που επέστρεψε ο «τρομοκράτης»:

«Προσωπικά παραδέχομαι ότι με αυτόν τον τρόπο παίρνω την εκδίκησή μου, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι είτε παίζω σε αυτή την ομάδα είτε όχι, είναι το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η στατιστική δείχνει ότι συμβαίνει το αντίθετο κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως και το γεγονός ότι τα πάω σούπερ με όλους, με τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες, τον κόσμο. Τώρα όλοι με εμπιστεύονται κι αυτό με ικανοποιεί», τόνισε ο Γαλλοαλγερινός φορ.

Ερωτηθείς για τη διαδικασία των πλέι οφ, απάντησε: «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να ελπίζουμε σε βαθμολογικές απώλειες των αντιπάλων μας. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί εδώ οι έδρες είναι "καυτές" και κάθε γηπεδούχος έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως και το πιο βασικό, τον κόσμο. Επίσης, η διαιτησία μάς έχει βλάψει πολύ κι ελπίζω αυτό να μην επαναληφθεί στα επόμενα ματς».

Για το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο η «Ένωση» έκανε επική ανατροπή δήλωσε: «Θα αποφύγω να μιλήσω για την τακτική της ομάδας... Θα πω απλώς πως σε αυτό το ματς είχαμε πολλή ενέργεια και κίνηση μπροστά και επωφεληθήκαμε απ' αυτό οι επιθετικοί. Ως επαγγελματίας είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου, για να υλοποιήσω στο γήπεδο όποιες εντολές μου δώσει. Άλλοτε παίζω στα πλάγια της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει πως αισθάνομαι πιο άνετα και λατρεύω να αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης».

ΑΪΚ Στοκχόλμης για «Majstro»

Η είδηση που φιλοξένησε προχθές η σουηδική «Aftonbladet», ότι δηλαδή είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, προκάλεσε διαψεύσεις και από την ΑΕΚ και από τον Ελληνα εκπρόσωπό του. «Θα κάνουμε μία μεγάλη μεταγραφή. Ισως να μην αποτελεί προτεραιότητά μας η απόκτηση αμυντικού, αλλά όταν υπάρχει μία ευκαιρία στην αγορά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτούμε, ειδικά όταν μιλάμε για έναν τόσο καλό παίκτη», όπως δήλωσε ο προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Μπιορν Βέστρομ, και πρόσθεσε: «Μιλήσαμε πριν από λίγο καιρό. Είναι ένας καλός παίκτης και θα δούμε τι θα γίνει, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω τώρα. Εμείς τον θέλουμε, αν θέλει κι αυτός να έρθει, θα το συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES