15 Μαΐ 2010

Τα δεδομένα για τον Σάντος

Τα δεδομένα για τον ΣάντοςΠιθανότατα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα συζητήσουν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Φερνάντο Σάντος για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Το πλάνο της φετινής σεζόν στον ΠΑΟΚ κρίνεται άκρως επιτυχημένο και πλέον οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες από όλους (οπαδούς, τεχνική και διοικητική ηγεσία).

Οι διοικούντες εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραμείνει ο Πορτογάλος στον πάγκο του «Δικεφάλου» και ο πρόεδρος αναμένεται να προτείνει νέο διετές συμβόλαιο στον 56χρονο προπονητή. Μάλιστα, ο «Ζαγόρ» προτίθεται να χρησιμοποιήσει διάφορα διαπραγματευτικά «όπλα» προκειμένου να πείσει τον Σάντος.

Το πιο ισχυρό είναι τα εγγυημένα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είτε από τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είτε (στη χειρότερη περίπτωση) από αυτή στους ομίλους του Europa League. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν αναμένεται να «τραβήξουν» πολύ, αφού χρειάζεται να προχωρήσουν άμεσα οι κινήσεις των Θεσσαλονικέων για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχουν κάνει την προεργασία τους, αλλά πρέπει πρώτα να γνωρίζουν τι θα γίνει στο θέμα του προπονητή. Από την πλευρά του, ο Σάντος εμφανίζεται κουρασμένος από τον ρόλο του προπονητή που δημιουργεί ομάδες και θα επιθυμούσε να διαχειριστεί ένα ικανό ρόστερ που μπορεί να κατακτήσει τίτλους.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να ζητήσει τρεις πολύ καλές μεταγραφές από τον Ζαγοράκη και εφόσον ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ικανοποιήσει την επιθυμία του, τότε οι δύο πλευρές εκτιμάται ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, όλα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον «αέρα», αν και τα συνθήματα των οπαδών υπέρ της παραμονής του αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους.

Με μισή ομάδα…

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (21:15) ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο λόγος είναι ότι προέκυψαν πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών από τιμωρίες, τραυματισμούς και υποχρεώσεις των διεθνών. Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να δώσει άδεια στους τρεις από τους τέσσερις διεθνείς παίκτες (Κοντρέρας, Χαλκιά και Μουν), κρατώντας μόνο τον Μαλεζά για να έχει δεύτερο στόπερ στα δύο ματς που απέμειναν.

Επίσης, ο Πορτογάλος αποφάσισε και ο Λούσιο Φιλόμενο να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ (τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Ολιβιέ Σορλέν. Τέλος, από το αυριανό ματς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σαβίνι και Κριστιάνο. Ο 56χρονος τεχνικός δεν θέλει η αυριανή φιέστα της ομάδας να συνδυαστεί με μια άσχημη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στην Τούμπα και στις τελευταίες προπονήσεις κάνει κάποιες δοκιμές. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει και πάλι στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής και θ' αρχίσει στις 10:30 (ανοιχτή στο κοινό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES