15 Μαΐ 2010

Θετικά μηνύματα

Θετικά μηνύματαΤο ραντεβού του Νικόλα Πατέρα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται με μεγάλη αγωνία αφού ενδέχεται να κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο δεκαήμερο και υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθεί λύση και ο Νικόλας Πατέρας θα συνεχίσει και για την επόμενη διετία στην προεδρία της ομάδας. Η «Sportday» αποκάλυψε τη συνομιλία Σαλπιγγίδη-Πατέρα.

Το κλίμα που υπάρχει είναι θετικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει κάτι δεδομένο αφού οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές, κάτι που έχει αποδειχθεί και κατά το παρελθόν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Νικόλας Πατέρας έχουν βρει μια κοινή γραμμή πλεύσης και τις επόμενες ημέρες (σ.σ ίσως και ώρες) αναμένεται να έχουν το κρίσιμο ραντεβού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μάλιστα φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός πως ο Τύπος έχει προαναγγείλει το ραντεβού αφού ο ίδιος ήθελε αυτό να πραγματοποιηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα.

Βαρδινογιάννης και Πατέρας φέρονται να συμφωνούν στα περισσότερα και το επικείμενο μεταξύ τους ραντεβού αναμένεται να γίνει σε πολύ καλό κλίμα. Για το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα και ένα ποσό από 20 μέχρι 30 εκατομμύρια θα μπει από όλους τους μετόχους.

Σαλπιγγίδης: «Θέλω να γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πάρει την απόφαση του, κάτι για το οποίο, όπως αποκαλύπτει η «Sportday», είχε ενημερώσει τον Νικόλα Πατέρα πριν από περίπου δύο μήνες.

«Πρόεδρε, θέλω να σου πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον κόσμο, αλλά υπάρχουν πράγματα που με αναγκάζουν όπως φαίνεται να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Θέλω να γυρίσω κοντά τους. Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Αθήνα. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είμαι ευχαριστημένος από την προσφορά που μου κάνατε. Την τελική απόφαση δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά δύσκολα θα κάνω κάτι διαφορετικό» είπε ο «Σάλπι» για να ακούσει τον Νικόλα Πατέρα να του λέει πως «Δημήτρη, είμαστε ευχαριστημένοι από εσένα. Έτσι όπως μου μιλάς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν αλλάξεις απόφαση, πες μου. Η πόρτα θα ‘ναι ανοιχτή για σένα».

Οι δύο τους είχαν και νέα συνομιλία, στο ίδιο ύφος, και μετά τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο διεθνής επιθετικός ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος τον ενημέρωσε και του επανέλαβε πως η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως μπαίνουν και οι τίτλοι τέλους στις σχέσεις Σαλπιγγίδη-Παναθηναϊκού, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Δεν θα έλεγε όχι στο να συζητήσει ο Μπαπτίστα

Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες ομάδες της Ευρώπης και όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, δεν είναι λίγοι οι ατζέντηδες παικτών που βάζουν στο παιχνίδι τους «πράσινους» ως υποψήφιους προορισμούς για τους πελάτες τους. Ο μάνατζερ του Ζούλιο Μπαπτίστα, Ζοσέ Μιγκέλ Απαρεσίδα, με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Εξέδρα» αποκάλυψε πως «αν ο Παναθηναϊκός του κάνει μία καλή πρόταση, ο Ζούλιο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα. Θα συζητούσε με τον Παναθηναϊκό και αναλόγως με την πρόταση θα απαντούσε θετικά ή αρνητικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES