15 Μαΐ 2010

Εν αναμονή αποφάσεων!

Εν αναμονή αποφάσεων!Την επόμενη εβδομάδα ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του όσον αφορά το μέλλον του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως», ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εκτιμάται ότι δεν θα αποχωρήσει, αφού πριν από περίπου έναν μήνα κάλυψε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (βάζοντας 15,6 εκατ. ευρώ μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Λαυρεντιάδη).

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να έρθει εκ νέου σε επαφή με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν ή να πάρουν την ομάδα. Ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει σε νέες συζητήσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη (ή τον Βαγγέλη Μαρινάκη), αφού ο κ. Κόκκαλης θεωρεί ότι δεν είναι σχετικός με το αντικείμενο.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού περιμένει να δει τι θα κάνει η ομάδα στα πλέι οφ, ώστε να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της τη νέα σεζόν. Επίσης, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν μεταγραφές την περίοδο του καλοκαιριού και θα καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, ο κ. Κόκκαλης ενδέχεται να βάλει ένα άτομο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να βοηθάει τον προπονητή στο θέμα της πειθαρχίας και της επαφής με τη διοίκηση. Παρόλα αυτά, κάποιοι πιστεύουν ότι αν ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν πάρει σύντομα προπονητή, θα σημαίνει ότι σκέφτεται να δώσει την ομάδα ή να την συνιδιοκτήσει.

Το θέμα του Νικοπολίδη

Αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν εμφανίζεται ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρουσιάζεται κουρασμένος ψυχολογικά από τη δύσκολη φετινή σεζόν της ομάδας και αισθάνεται ότι έχει δώσει ό,τι μπορούσε.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν ο Σωκράτης Κόκκαλης ζητήσει από τον πολύπειρο τερματοφύλακα να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει και να κρεμάσει τα… γάντια του στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Μέχρι σήμερα ο 39χρονος παίκτης δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του και όλα τα σενάρια είναι υποθετικά. Οι διοικούντες την ομάδα επιθυμούν πρώτα να βρεθεί ένας ικανός αντικαταστάτης του Νικοπολίδη και μετά ο πρώην διεθνής πορτιέρο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Πώς θα παίξει με τον Άρη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (19:00) παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Πάρντο (που στα επόμενα δύο ματς θα αποφασίσει η διοίκηση αν θα κινηθεί για την απόκτησή του) και στην άμυνα τους Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ και Μπράβο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Λεντέσμα (ή Στολτίδης), Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Όσκαρ, δεξί ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Μήτρογλου ή Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κόβατς, Ντομί, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης και Φετφατζίδης. Εκτός έμειναν οι Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί, Ντάτολο, Τοροσίδης και Γκαλέτι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES