15 Μαΐ 2010

Τη Δευτέρα τα σπουδαία…

Τη Δευτέρα τα σπουδαία…Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση του Άρη με κύριο θέμα τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Ο Αργεντινός θεωρεί πολύ σημαντικό τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες, αφού το αποτέλεσμά του μπορεί να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την κατάληψη τουλάχιστον της 3ης θέσης είτε να τις ψαλιδίσει. Στις συζητήσεις που θα έχουν οι δύο πλευρές ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις που αφορούν συνολικά το ρόστερ.

Ο κ. Κούπερ φέρεται να έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν και ποιοι θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας, όπως και τι θα γίνει στο κομμάτι της ενίσχυσης των «κιτρίνων». Όπως γράφει η «SportDay», ήδη έχουν εντοπιστεί οι κύριοι στόχοι και σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες συμφωνίες.

Πώς θα παίξει με τον Ολυμπιακό

Χωρίς επτά παίκτες αναμένεται αγωνιστεί ο Άρης στο αυριανό (19:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Νέτο και Πρίττα, χθες για διάφορους λόγους δεν προπονήθηκαν οι Τζόνσον (θλάση στον δικέφαλο), Κόκε (πρόβλημα στους κοιλιακούς), Λαμπριάκος (θλάση στους προσαγωγούς), Ορτίθ (διάστρεμμα), Βαγγέλη, Πιοβεζάν, Φρασέρι, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπειών ακολούθησαν ο Ναφτί στον δικέφαλο και ο Κουλουχέρης στους προσαγωγούς.

Εκ των προαναφερθέντων ο Αργεντινός υπολογίζει μόνο τους Κουλουχέρη και Ναφτί, ενώ ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Κόκε. Ο 55χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Κουλουχέρη, Νασούτι, Ρονάλντο και Αράνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Φερνάντες και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Κάλβο (ή Αντού) και Χαβίτο.

Όσον αφορά την επίθεση, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα να αγωνιστεί ο Μεριέμ πίσω από τον Κάμπορα ή να παίξει ο Αργεντινός με έναν εκ των Ντέιλι ή Αραβίδη στην γραμμή «κρούσης» της ομάδας.

* Ο τραυματισμός του Εντι Τζόνσον, που τον θέτει νοκ άουτ από τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ολοκληρώνει νωρίτερα και τον δανεισμό του από τη Φούλαμ.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES