15 Μαΐ 2010

Νιόπλιας: «Επένδυση ο Μαρίνος»

Νιόπλιας: «Επένδυση ο Μαρίνος»Το εγκώμιο του Στέργου Μαρίνου έπλεξε ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αλκή. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε για την παρουσία των νεαρών και των παικτών με μικρό χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Κύπρου αλλά και στα άλλα φιλικά που έχουν προγραμματίσει οι πράσινοι.

«Καλύτερα να δίνουμε φιλικά παρά να κάνουμε προπόνηση. Το ίδιο και το ίδιο πράγμα μας κουράζει. Αυτά τα φιλικά ήταν μία καλή περιπέτεια γιατί βλέπω κι άλλα μέρη της Ευρώπης, που ήταν υποβαθμισμένα ποδοσφαιρικά παρουσιάζουν πρόοδο. Ήταν καλά τα φιλικά και θα παίξουμε και τα άλλα δύο που έχουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Μπενφίκα», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Παναθηναϊκού κα συνέχισε για το παιχνίδι με την Αλκή:

«Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι δείξαμε επαγγελματισμό και δεν τα πήραμε στην πλάκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που έχει ήδη πετύχει τους στόχους της. Παρά το γεγονός ότι παίζουμε φιλικά με λίγους επαγγελματίες, αποδεικνύεται ότι αξίζει αυτό το υλικό να βρίσκεται στην ομάδα. Αυτή η νοοτροπία μας έδωσε και το νταμπλ».

Για τον Στέργο Μαρίνο ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε: «Ο Στέργος ήταν πολύ καλός και το γνωρίζω από παλιά ότι μπορεί να παίξει στη θέση του χαφ. Είτε αγωνίζεται ως ακραίος χαφ είτε ως εσωτερικός. Η ομάδα έκανε μία καλή επένδυση στο πρόσωπό του», και συνέχισε για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες:

«Αφού έχουμε μείνει λίγοι είναι αναμενόμενο να μας βοηθούν και τα παιδιά της Γκόλντεν Τιμ που χρησιμοποίησα. Οι μεγάλοι, όμως, θέλουν να παίζουν μία ώρα γιατί είναι μία πολύ καλή προπόνηση ενώ τα 45 λεπτά είναι σαν να μην παίζουν. ΄Όλοι θα πάρουν ευκαιρίες».
Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού» στην Μεγαλόνησο: «Το παναθηναϊκό στοιχείο είναι πολύ έντονο στην Κύπρο. Τους ευχαριστούμε πολύ που μας βοήθησαν παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για φιλικά», κατέληξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES