3 Μαΐ 2010

ΑΡΗΣ: Δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα

ΑΡΗΣ: Δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στον Άρη θέλουν να το αφήσουν πίσω τους. Δεν ήταν μόνο η ήττα με σκορ 2-0, αλλά κυρίως η κακή εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα. Καιρός για δάκρυα δεν υπάρχει, καθώς ακολουθεί την Τέταρτη το κρίσιμο για τη συνέχεια των πλέι οφ παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο των «κίτρινων», στην Αργεντινή για Νασούτι ο Γιάννης Κόντης.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ουσιαστικά ακυρώθηκε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έφερε την ομάδα στην τρίτη με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την κορυφή. Παράλληλα σκόρπισε απογοήτευση και στον κόσμο, ο οποίος ήταν αισιόδοξος ακόμη και για πρώτη θέση. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και θέλει να βρει αντίδοτο στην αδυναμία της ομάδας να αποσπάσει αποτελέσματα μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν όμως βρεθεί αυτό, προηγείται το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, τη μόνη ομάδα που βρίσκεται κάτω από αυτούς στη βαθμολογία. Με νίκη οι Θεσσαλονικείς αποκτούν πλεονέκτημα, καθώς η πρώτη θέση δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει και το Europa League και η τελική θέση της κατάταξης καθορίζει και το γύρο από τον οποίο η κάθε ομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθεια της.

Όπως είναι φυσικό, στον κόσμο της ομάδας επικρατεί απογοήτευση και μάλιστα αρκετοί βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και άρχισαν να αποδοκιμάζουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία κατά την άφιξή τους μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, κινητικότητα υπάρχει στο θέμα με τον Κριστιάν Νασούτι. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον Άρη ως δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ και ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων», Γιάννης Κόντης βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή για να προχωρήσει σε συζητήσεις, ώστε ο παίκτης να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES