3 Μαΐ 2010

«Ήταν καθαρό»

«Ήταν καθαρό»Με τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό τα έχουν στην ΑΕΚ! Οι περισσότεροι παίκτες, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στάθηκαν στο γκολ του Μανωλά που δεν μέτρησε, χαρακτηρίζοντάς το, «καθαρό».

«Μου είπε ο παίκτης ότι ήταν καθαρό» , ήταν τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αργότερα δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Τριτσώνη. «Για τη διατησία δεν θέλω να πω τίποτα. Ότι ήταν καθαρό το γκολ μπορώ να το πω», απλώς τόνισε.

Την ίδια στιγμή οι παίκτες έβραζαν: ««Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να κερδίσουν. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Αλλά όλοι είδαμε τι έγινε σε εκείνο το σημείο. Με αυτή την ήττα, τα πράγματα είναι δύσκολα όσον αφορά τον στόχο μας», τόνισε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Δύο ήταν οι λόγοι της ήττας σύμφωνα με τον Σεμπαστιάν Σάχα. ««Δύο ήταν οι λόγοι. Στο πρώτο ημίχρονο δωρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο όμως κάναμε το παν για να το γυρίσουμε. Αλλά ένα χοντρό διαιτητικό λάθος δεν μας άφησε. Είναι ντροπή το γκολ που ακυρώθηκε στον Μανωλά», τόνισε ο τερματοφύλακας της Ένωσης.

Για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Βασίλης Δημητριάδης μιλώντας στο Novasports. ««Υπάρχει ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος. Είναι ένα πλασματικό αποτέλεσμα. Στο πέναλτι που κερδίσαμε απλώς κοιτάξτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ. Βρίσκει τον Καφέ με το γόνατο και τον ανατρέπει. Όλες οι άλλες φάσεις είναι ξεκάθαρες και αναρωτιόμαστε ‘’γιατί’’…», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

«Η ''παράγκα''-γκα καλά κρατεί»!

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά:

«Όπως νωρίς έβγαλαν της ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος, έτσι νωρίς φροντίζουν να τη βγάλουν και εκτός play off. Κατά τα άλλα η Πολιτεία δεν "ασχολείται" με τη διαιτησία και η "παράγκα"-γκα καλά κρατεί. Τριτσώνηδες υπάρχουν πολλοί για να "διαχειριστούν" τα συμφέροντα και τα εκατομμύρια που διακυβέυονται. Ίσως έπρεπε να τάξουμε το πριμ νίκης σε άλλους... "παίκτες"».

Μένει το «ΟΚ»

Η συγκατάθεση του Κρίστιαν Νέμεθ απομένει για να παραταθεί για έναν χρόνο ο δανεισμός του στην ΑΕΚ από την Λίβερπουλ. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον απέσπασε το «ναι» από την αγγλική ομάδα, μόνο στην περίπτωση που δεχθεί και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ούγγρος στο παρελθόν έχει εκφράσει στο παρελθόν τη θέλησή του να μείνει στην Ένωση για άλλη μια σεζόν εφόσον και η Λίβερπουλ δεχθεί. Τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες για να αποκαλύψει τις σκέψεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES