3 Μαΐ 2010

Και του χρόνου!

Και του χρόνου!Η φετινή σεζόν να αποτελέσει τη βάση για τις επιτυχίες του μέλλοντος ευχήθηκαν όσοι βρέθηκαν στη φιέστα του Παναθηναϊκού. Χθες γράφηκε ο καλύτερος επίλογος στη φετινή πορεία των «πρασίνων», οι οποίοι έκαναν το νταμπλ και τα επόμενα χρόνια να πετύχουν περισσότερους τίτλους.

Μετά το τέλος της φιέστας, ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ως πρόεδρος όλους τους φίλους του ΠΑΟ που στάθηκαν κοντά μας και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας. Ο ΠΑΟ έχει βάλει γερά θεμέλια για το μέλλον και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ερωτηθείς για το αν αυτή είναι απαρχή αυτοκρατορίας για το «τριφύλλι», απάντησε: «Εγώ δεν είμαι της αυτοκρατορίας και της δυναστείας. Είμαι πραγματιστής. Οπως προείπα, έχουμε βάλει γερά θεμέλια για να πάμε πολύ καλά στο μέλλον».

Η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: «Θα παραμείνετε και τη νέα σεζόν στον προεδρικό θώκο; Τι γίνεται για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟ;». Και απάντησε: «Θα μάθετε μόλις κάνουμε το Δ.Σ.».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Εύχομαι στον Θεό να είναι πάντα υγιείς και να απολαμβάνουν τέτοιες στιγμές. Το άξιζε και με το παραπάνω η ομάδα το πρωτάθλημα. Πιο πολύ κι απ' ό,τι νομίζετε».

Ο Νίκος Νιόπλιας εμφανίστηκε δικαιωμένος μετά την κατάκτηση του νταμπλ: «Νομίζω ότι ήταν μια γιορτή του συλλόγου γενικά, είτε αφορά τους παίκτες, τον κόσμο, τους προπονητές, τους μετόχους. Ολοι χάρηκαν αυτές τις στιγμές. Ολο τον χρόνο δουλεύαμε γι' αυτές τις στιγμές. Μπορώ να πω ότι είναι ανεπανάληπτες για μένα. Ηταν οργανωμένη γιορτή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Άξιζαν οι κόποι και οι θυσίες και με το παραπάνω. Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι δικαιωμένος μέσα στη χρονιά. Η γιορτή αυτή ανήκει στους οπαδούς μας. Η σημερινή ημέρα ήταν και γι' αυτούς».

Ερωτηθείς για την επόμενη σεζόν και ποιοι θα είναι οι στόχοι, απάντησε: «Τα ίδια που κάναμε φέτος. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο που κάναμε φέτος. Αυτό θα είναι το καλύτερο, να επαναλάβουμε τις επιτυχίες. Και καθαρά ποδοσφαιρικά έχουμε χρόνο. Εχουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να δούμε τι θα γίνει μέρα με τη μέρα».

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα δήλωσε: «Υστερα από έξι χρόνια πανηγυρίζουμε πάλι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα όλη τη σεζόν».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά την απονομή του βραβείου του πρώτου σκόρερ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα τη βράβευση αυτή».

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε: «Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι πρωταθλητής. Αυτή η γιορτή είναι ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάναμε στη σεζόν. Είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να πάρουν τόσο νωρίς ένα πρωτάθλημα. Από μόνο του, βέβαια, αυτό δεν εξασφαλίζει το πρωτάθλημα. Χρειάζεται και σκληρή δουλειά. Οσο για τον κόσμο, έχω δεθεί, αναγνωρίζει όταν ένας παίκτης βάζει πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Από την πρώτη στιγμή έδινα τα πάντα για την ομάδα και έκανα αυτά που έλεγα».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σπυρόπουλος υπογράμμισε: «Ηταν πολύ όμορφη γιορτή, κάναμε εντατικά μαθήματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε μερικούς μεγάλους θρύλους. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να μείνουμε στην κορυφή».

* Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή την εβδομάδα ο Νικόλας Πατέρας θα απουσιάσει στο εξωτερικό και ως εκ τούτου είναι αδύνατο να συνεδριάσουν οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» χωρίς τον πρόεδρο της ομάδας. Το Δ.Σ. θα γίνει μετά τις 10 Μαΐου.

* Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, δεν θα σημειωθεί καμία εξέλιξη πριν πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κάποιες διερευνητικές επαφές. Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Μπορντόν και τον Μαρτσένα, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει επίσημη «κρούση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES