3 Μαΐ 2010

Υψηλές «πτήσεις»!

Υψηλές «πτήσεις»!Ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά τη σημαντική νίκη (2-0) επί του Άρη στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται - μαζί με τον Ολυμπιακό - στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και την Τετάρτη θα προσπαθήσει να πάρει το προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος παρουσίασαν το απαραίτητο πάθος και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη από την ομάδα του Κούπερ. Αν οι «ασπρόμαυροι» νικήσουν τους Πειραιώτες στην Τούμπα, αυτό θα συμβεί μετά από 12 χρόνια.

Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ξέρει πότε να χρησιμοποιήσει τον καθένα. Το μεθαυριανό ματς έχει χαρακτήρα «τελικού» και θεωρείται από τα πιο σημαντικά στα πλέι οφ.

Σαβίνι: «Μεγάλης σημασίας νίκη»!

Χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη εμφανίστηκε ο Μίρκο Σαβίνι μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Σε ό,τι αφορά το γκολ που πέτυχα, έρχεται σε δεύτερο ρόλο. Είναι ομαδική δουλειά, όλοι μαζί προσπαθούμε γι' αυτό. Είναι μια μεγάλης σημασίας νίκη γιατί διατηρούμαστε στην πρώτη θέση και από αύριο (σ.σ.: σήμερα) σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία τον Μπρούνο Τσιρίλο: «Δύο παίκτες δεν κάνουν τη διαφορά. Είναι ομαδική δουλειά. Πάντως πάμε καλά στα πλέι οφ. Δεν έχουμε δεχθεί γκολ κι αυτό είναι το σημαντικό».

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Βιτόλο τόνισε ότι «πέρα από τους τρεις βαθμούς, ήταν μια τονωτική ένεση εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια της έδρας μας, που αποτελεί τον έξτρα παίκτη, θα τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για την ενδεχόμενη κούραση έπειτα από τόσα παιχνίδια πρωταθλήματος, απάντησε: «Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει σε όλη τη διαδικασία των πλέι οφ».

Τέλος, ο Βλάνταν Ιβιτς αναφέρθηκε στην αξία του αποτελέσματος: «Πήραμε μια σημαντική νίκη και με αυτούς τους τρεις βαθμούς βρισκόμαστε στη θέση που θέλουμε να τερματίσουμε στα πλέι οφ. Κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουμε νίκη πρωτιάς. Αν τα καταφέρουμε, θα κάνουμε ένα βήμα ακόμα για την υλοποίηση του στόχου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES