3 Μαΐ 2010

Β’ Εθνική: Στα «σαλόνια» η Κέρκυρα

Β' Εθνική: Έτοιμη για… γλέντι η Κέρκυρα!Την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε και μαθηματικά η Κέρκυρα, χάρη στον βαθμό που πήρε στην έδρα της κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 32η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Μία θέση στα πλέι οφ για την άνοδο στην πρώτη Εθνική κατηγορία κατέλαβε και τυπικά ο ΟΦΗ, ύστερα από το «τρίποντο» στην έδρα του Αιγάλεω.

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό. Οι "Φαίακες" ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με τους Αγρινιώτες και ο βαθμός αυτός τούς εξασφάλισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Μπάμπης Τεννές έγινε ένα κουβάρι με τους παίκτες του, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Σημαντική νίκη πήρε ο ΟΦΗ στην έδρα του Αιγάλεω με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κιάσσος στο 34'. Οι Κρητικοί με το "τρίποντο" αυτό εξασφάλισαν θέση στα πλέι οφ και θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κατά πόδας ακολουθούν τον ΟΦΗ οι Εθνικός και Πανσερραϊκός, οι οποίοι με τις νίκες που πήραν κόντρα σε Ηλιούπολη και Ολυμπιακό Βόλου, παρέμειναν σε τροχιά ανόδου μέσω πλέι οφ. Χαμένες βγήκαν Ρόδος και Πιερικός στο μεταξύ τους ματς, αφού το ισόπαλο 1-1 δεν βοήθησε τους γηπεδούχους να κυνηγήσουν τη σωτηρία τους χωρίς τα πλέι άουτ και τους φιλοξενούμενους να πάρουν διαφορά από τις ομάδες που διεκδικούν τα πλέι οφ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο, 1/5

Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 0-0

Κυριακή, 2/5 (17:00)

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας 1-0
(69’ Κριπιντήρης)

Κέρκυρα-Παναιτωλικός 0-0

Αιγάλεω-ΟΦΗ 0-1
(34’ Κιάσσος)

Εθνικός-Ηλιούπολη 2-1
(43’,67' Ροντρίγκο-9’ Νιάρο)

Ρόδος-Πιερικός 1-1
(57’ Κακλαμάνος-40’ Μακρής)

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1
(17’ Λεοζίνιο, 53’ Γεωργιάδης-83' πεν. Σολάκης)

Δευτέρα, 3/5

Ιωνικός-Καλαμάτα (18:00)
Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας (19:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES