1 Μαΐ 2010

Σε τροχιά πλέι οφ ο Διαγόρας

Σε τροχιά πλέι οφ ο ΔιαγόραςΟ Διαγόρας ήταν ο κερδισμένος στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας με την οποία άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στους "κιτρινόμαυρους", έφτασε στους 45 βαθμούς και έπιασε έστω και προσωρινά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τον Πιερικό και τον Πανσερραϊκό.

Από την άλλη η γηπεδούχος Αναγέννηση με τον βαθμό πήγε στους 38 και βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Διαγόρα να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όταν στο 83' ο Ταραχούλσκι βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο ύστερα από πάσα του Ρούσεφ αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης κράτησε το μηδέν.

Ο διαιτητής του αγώνα Λιαχούδης (Μακεδονίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σάββα, Μπιτέλη, Δούκα, Χρήστου, Βελλίδη και Μπριλάκη.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Χατζηρίζος (58' Μπιντέλης), Βούκοβιτς, Τσάγγαρης (60' Γκόγκας), Μπουντούρης, Μόντζο, Ουέλινγκτον (79' Αγγελόπουλος).

Διαγόρας: Βελλίδης, Γεωργιάδης (75' Κρουσταλλέλης), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (86' παύλου), Μπριλάκης, Χατζής, Χρήστου, Πουλόπουλος, Μπακομήτρος, Ρούσεφ (92' Τριανταφύλλου), Ταραχούλσκι.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Κυριακή (2/5)

Εθνικός Αστέρας- Δόξα Δράμας
Κέρκυρα- Παναιτωλικός
Αιγάλεω- ΟΦΗ
Εθνικός- Ηλιούπολη
Ρόδος- Πιερικός
Πανσερραϊκός- Ολυμπιακός Βόλου


Οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00

Δευτέρα (3/5)

Ιωνικός- Καλαμάτα (18.00, ΕΤ3)
Θρασύβουλος- Αγροτικός Αστέρας (19.00, CONNX)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES